Τηλεόραση Ραδιόφωνο
κθυ

Δικαιωμένος δηλώνει μέσω των δικηγόρων του ο Μάνος Δασκαλάκης στο άκουσμα της καταδικαστικής απόφασης της Ρούλας Πισπιρίγκου που καταδικάστηκε σε ισόβια για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας.

«Είναι μια δίκαιη απόφαση που ανταποκρίνεται στο αποδεικτικό υλικό. Δυστυχώς η απόφαση δεν μπορεί να φέρει πίσω το αγγελούδι που δολοφονήθηκε από το χέρι της ίδιας του της μάνας», δήλωσαν οι δικηγόροι του Μάνου Δασκαλάκη αμέσως μετά την απόφαση του δικαστηρίου για την 36χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Μιλώντας για την απόφαση οι συνήγοροι του Μάνου Δασκαλάκη, που αποχώρησε από τον χώρο του Εφετείου χωρίς να κάνει κάποια δήλωση, έκαναν λόγο για «ήμερα δικαίωσης για την Τζωρτζίνα, για τον κόπο δύο χρόνια σε αυτή την υπόθεση.

Η δικαιοσύνη απάντησε από ποιου το χέρι έφυγε από τη ζωή το κορίτση, το χέρι της μητέρας της. Πάνω από όλα δικαιωμένη είναι η Τζωρτζίνα».

«Είναι μια δίκαιη απόφαση που ανταποκρίνεται στο αποδεικτικό υλικό. Δυστυχώς η απόφαση δεν μπορεί να φέρει πίσω το αγγελούδι που δολοφονήθηκε από το χέρι της ίδιας του της μάνας. Είναι μια υπόθεση που δεν μπορεί να χωρέσει ο ανθρώπινος νούς» πρόσθεσαν.

Όπως τόνισαν η απόφαση του δικαστηρίου «αποτελεί τεράστια ηθική δικαίωση των γιατρών και νοσηλευτών των τεσσάρων νοσοκομείων που επιλήφθηκαν της νοσηλείας της μικρής και λοιδωρήθηκαν άδικα από την κατηγορούμενη ότι αυτοί ευθύνονταν για τον θάνατο της Τζωρτζίνας».
Πηγή: cnn.gr