Τηλεόραση Ραδιόφωνο
82ΧΡΟΝΟΣ

Με θετικό μάτι βλέπει η Νομική Υπηρεσία την αναστολή της ποινής του 83χρονου, ο οποίος καταδικάστηκε σε  φυλάκιση δυόμιση χρόνων από το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λεμεσού, γιατί τον περασμένο Ιούνιο πυροβόλησε και τραυμάτισε με κυνηγετικό όπλο 67χρονο που μπήκε στην αυλή του για κλοπή καλωδίων.

«Σήμερα εμφανίστηκε ο  Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας και είχε δηλώσει ενώπιον του Εφετείου ότι η επίσημη θέση της ΝΥ είναι ότι θα έπρεπε να είχε ανασταλεί η ποινή φυλάκισης, ενόψει της ηλικίας, των επιβαρυμένων προβλημάτων υγείας που έχει ο 83χρονος. Η ΝΥ συμφώνησε με τη θέση μου ως προς το αίτημά μου για αναστολή της ποινής φυλάκισης», αναφέρει η Δικηγόρος του 83χρονου Μαρία Νεοφύτου.

Στην έφεση οι δικηγόροι του παππού Χρύσανθου, αναφέρονται σε δύο σοβαρούς λόγους.

«Ο πρώτος λόγος έφεσης αφορά στο ύψος της ποινής και ο δεύτερος λόγος είναι ότι αυτή η ποινή θα έπρεπε να είχε ανασταλεί», επισήμανε η κ. Νεοφύτου.

Η αλλαγή στάσης από τη Νομική Υπηρεσία αφήνει ικανοποιημένους τους δικηγόρους και την οικογένεια του 83χρονου, οι οποίοι ευχαριστούν επίσης και την αστυνομία για τον ανθρώπινο χαρακτήρα που επέδειξε και επιδεικνύει.