Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ητφ

Το MPM Bazaar, το αγαπημένο γεγονός αγορών για το κοινό της Κύπρου, επιστρέφει για μια ακόμη χρονιά και υπόσχεται να εντυπωσιάσει! Η εταιρία MPM Imports, η διοργανώτρια εταιρεία του MPM Bazaar, ανακοινώνει ότι φέτος η εκδήλωση θα διεξαχθεί σε νέα τοποθεσία, και στην Αίθουσα Μελίνα Μερκούρη στην Πύλη Αμμοχώστου.

Το MPM Bazaar έχει καθιερωθεί ως μια εξαιρετική ευκαιρία για τους καταναλωτές για να αποκτήσουν τα αγαπημένα τους προϊόντα με εκπτώσεις που φτάνουν έως και 70%. Το παζαράκι θα διεξαχθεί από την Τετάρτη 10 Απριλίου μέχρι την Κυριακή 14 Απριλίου 2024, και θα διαθέτει μια εντυπωσιακή ποικιλία προϊόντων, καλύπτοντας κάθε ανάγκη και γούστο.

Στο MPM Bazaar, οι επισκέπτες θα βρουν προϊόντα από διάσημες μάρκες, συμπεριλαμβανομένων καλλυντικών, αρωμάτων, μακιγιάζ, προϊόντων φροντίδας μαλλιών και σώματος, καλοκαιρινά αξεσουάρ, ταξιδιωτικών ειδών και πολλά άλλα.

Ανάμεσα στις διαθέσιμες μάρκες καλλυντικών συμπεριλαμβάνονται οι Lancôme, YSL, Armani, Biotherm, Kiehl’s, Cacharel, Helena Rubinstein, Ralph Lauren, Mugler, Prada, Billie Eilish, Ariana Grande, Viktor & Rolf, TOUS, DrPawPaw, LeeStafford, Geske, Pepe Jeans, Diesel, Paco Rabanne, Nina Ricci, L’Oréal Paris, Maybelline New York, Gosh, Dermacol, Garnier, OPI, W7, Bronx Colors, Technic, Spa Pharma, Mineralium, Dirty Works, Possibility, Victoria's Secret, Hei Poa, Cala, Reebok, St Moriz, Women’s Secret και πολλές άλλες. Για ταξιδιωτικά είδη, οι επισκέπτες θα βρουν τις ταξιδιωτικές αποσκευές DELSEY, HERSCHEL backpacks και τα βιώσιμα μπουκάλια 24Bottles.