Τηλεόραση Ραδιόφωνο
δηπα

Ανακοίνωση εξέδωσε ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής και Πρόεδρος της Δημοκρατικής Παράταξης-Συνεργασία Μάριος Κάρογιαν, στην οποία δηλώνει πως τα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας από την έρευνα του Γενικού Ελεγκτή για το επίδομα γραμματέως δεν ανταποκρίνονται στα πραγματικά δεδομένα.

Το πραγματικό ποσό που μου εμβάζεται δεν είναι το θεωρητικό ποσό, που εμφανίζεται στην έρευνα, σύμφωνα με τον κ. Κάρογιαν, αλλά πολύ χαμηλότερο, μετά από αποκοπές Φόρου Εισοδήματος και ΓΕΣΥ, στοιχεία που επιβεβαιώθηκαν σήμερα μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Γενικό Λογιστή της Δημοκρατίας. Επιπρόσθετα, στην περίπτωση μου, φορολογείται και το αφορολόγητο επίδομα που λαμβάνω, αναφέρει.

«Λυπάμαι που υποχρεώνομαι να προβώ σε αυτή τη δήλωση, αλλά θα πρέπει να αποκατασταθεί η αλήθεια. Επομένως, καμία παρατυπία, καμία παρανομία και καμία αλχημεία δεν διέπραξα.

Αναμένω από την Ελεγκτική Υπηρεσία, το Γενικό Λογιστήριο και το Υπουργείο Οικονομικών να προβούν στις αναγκαίες διορθώσεις, για τερματισμό εντυπώσεων» καταλήγει η ανακοίνωση.