Τηλεόραση Ραδιόφωνο
τξυ

Ο νομικός Ηλίας Στεφάνου είναι καλεσμένος στο podcast του ant1live με το Θησέα Ιωάννου. Η κατασκοπεία, η πρόταση για την ηγεσία της αστυνομίας, αλλά και οι παρεμβάσεις που ίσως δέχθηκε, ήταν στην ατζέντα της συζήτησης η οποία θα μεταδοθεί απόψε από το ant1live.

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός σε αρκετά θέματα παρουσιάστηκε ο νομικός Ηλίας Στεφάνου στο podcast του ant1live.

Το οργανωμένο έγκλημα και η κατάσταση όπως διαμορφώνεται ήταν από τα κύρια θέματα συζήτησης ιδιαίτερα μετά τα κτυπήματα των εγκληματικών στοιχείων σε λειτουργούς της δικαιοσύνης.

«Θεωρώ ότι η ευρύτερη απαξίωση που υπάρχει στο τρόπο που λειτουργεί γενικά στην ποινική δικαιοσύνη γενικά αυτή η απαξίωση οδηγεί και τους εγκληματίες στο θα μπορώ να πειράξω όποιων θέλω θα μπορώ να επηρεάσω την δικαιοσύνη και δεν θα με σταματήσει κανένας».

Ένας άνθρωπος ο οποίος ασχολήθηκε με το κεφάλαιο κατασκοπεία και την υπόθεση κατασκοπευτικό βαν απαντά στο εάν οι κύπριοι πρέπει να νιώθουν ασφαλείς.

«και αυτά τα λογισμικά΄ που συζητούμε το βαν δεν είναι το βαν. Το βαν δεν κινήθηκε πολύ ήταν για σκοπούς  επίδειξης. Ήταν βαλίτσες οι οποίες πωλούνταν και διακινούνταν και προωθούνταν. […] Πόσο πρέπει να φοβάται ο κύπριος πολίτης? Πρέπει να θεωρεί ότι μπορεί ο οποιοσδήποτε να τον ακούει. Ας ξεκινήσουμε από εκεί ότι οτιδήποτε λέμε να θεωρήσουμε ότι ακούγεται».

Από την συζήτηση δεν θα μπορούσε να λείπει και το θέμα του αρχηγού αστυνομίας, αφού το όνομα του Ηλία Στεφάνου βρισκόταν σύμφωνα με πληροφορίες ψηλά τότε στη λίστα των επιλογών του προέδρου της δημοκρατίας.

«εάν έγιναν συζητήσεις …η είναι τόσο σημαντικό».

Ολόκληρη η συζήτηση βρίσκεται αναρτημένη στο ant1live.