Τηλεόραση Ραδιόφωνο
THISEAS AGGELIDES podcast

Αποκαλυπτικός σε αρκετά θέματα παρουσιάστηκε ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας Σάββας Αγγελίδης στο Podcast του Ant1live. Στην πρώτη ουσιαστικά δημόσια τοποθέτηση του μετά και το πέρας της έρευνας της Αρχής κατά της Διαφθοράς εναντίον του, η οποία δεν διαπίστωσε κανένα ενδεχόμενο διαφθοράς εκ μέρους, ο Σάββας Αγγελίδης δεν δίστασε να πει ότι δέχθηκε κτυπήματα κάτω από την ζώνη και πως σαν θεσμός δεν μπορούσε να μπει σε  δημόσια αντιπαράθεση, παρόλο που μέχρι το πέρας της έρευνας έβλεπε να γράφονται και να λέγονται πολλά, χωρίς  ο ίδιος να μπορεί να αντιδράσει. 

Μάλιστα ο Σάββας Αγγελίδης λυγίζει, ενώ μιλά για το πως βίωσε η οικογένεια του όλα όσα γίνονταν τους προηγούμενους μήνες. 

Στο κεφάλαιο Γενικός Ελεγκτής και ποια η σχέση του με τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη, ο Σάββας Αγγελίδης ανέφερε πως δεν κρατά κακίες τονίζοντας ωστόσο πως έχει αξιοπρέπεια η οποία κτυπήθηκε. 

Από τη συζήτηση δεν θα μπορούσε να απουσιάζει το κεφάλαιο οργανωμένο έγκλημά κάτι που όπως φάνηκε προβληματίζει τον Σάββα Αγγελίδη αφού ως γνωστό το τελευταίο διάστημα και λειτουργοί της Νομικής Υπηρεσίας έχουν βρεθεί στο στόχαστρο εγκληματικών στοιχείων. 

Μάλιστα τον ρωτήσαμε και αν δέχθηκε απειλές, όπως οι πληροφορίες που είχε φέρει στο φως ο ΑΝΤ1 ήδη από τον περασμένο Ιούνιο. 

Από τη συζήτηση κρατάμε τα σημεία στα οποία ο Σάββας Αγγελίδης τόνιζε την καλή σχέση που έχει με τον Γενικό Εισαγγελέα Γιώργο Σαββίδη, σε μια Υπηρεσία όπου είχαν εκτυλιχθεί πολλά στο παρελθόν, λόγω κακών σχέσεων μεταξύ των επικεφαλής.