Τηλεόραση Ραδιόφωνο
αεροπορικο δυστυχημα ηπα

Τραγωδία στο Νάσβιλ του Τενεσί όπου μικρό αεροπλάνο τυλίχτηκε στις φλόγες καθώς έπεσε σε μια άκρη του Interstate 40 στο Νάσβιλ το βράδυ της Δευτέρας (4/3), σκοτώνοντας όλους τους επιβαίνοντες.

Το αεροπλάνο εγκρίθηκε για αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο John C. Tune Airport αφού ανέφερε βλάβη στον κινητήρα και στην ισχύ γύρω στις 19:40 το απόγευμα της Δευτέρας (4/3), δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομικής διεύθυνσης του Νάσβιλ Ντον Άαρον.

Όμως ο πιλότος ενημέρωσε τον έλεγχο εναέριας κυκλοφορίας ότι δεν θα τα κατάφερνε να φτάσει στον διάδρομο προσγείωσης.

Δεν είναι ακόμη σαφές πόσοι άνθρωποι βρίσκονταν μέσα στο αεροπλάνο, το οποίο τυλίχθηκε στις φλόγες κατά την πρόσκρουση, δήλωσε η εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Νάσβιλ, Κέντρα Λόνει.

«Η σύγκρουση ήταν καταστροφική και δεν άφησε επιζώντες», δήλωσε η Λόνει.

Οι μάρτυρες ανέφεραν ότι το αεροπλάνο φαινόταν να είναι «προφανώς σε κίνδυνο καθώς ερχόταν πάνω από τον αυτοκινητόδρομο» και πριν συντριβεί σε μια χορταριασμένη περιοχή πίσω από ένα Costco.

«Είμαστε τυχεροί που το αεροσκάφος δεν χτύπησε κανένα κτίριο καθώς έπεφτε», δήλωσε ο Άαρον.

Οι αξιωματούχοι εξακολουθούν να εργάζονται για την ταυτοποίηση των νεκρών και τον προσδιορισμό της προέλευσης του αεροσκάφους, σύμφωνα με τον Άαρον

Το Εθνικό Συμβούλιο Ασφάλειας Μεταφορών και η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας θα ερευνήσουν τα αίτια της συντριβής, είπε.

Η συντριβή προκάλεσε το κλείσιμο του I-40 East στο σημείο 202.