Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ο8υ

Η Αθηνά Οικονομάκου περνάει το πρώτο της Πάσχα χωρίς τον Φίλιππο Μιχόπουλο, αφού μετά από κοινή ανακοίνωσή του, το πρώην ζευγάρι έκανε γνωστό ότι παίρνει διαζύγιο.

Η ηθοποιός αναρτά καθημερινά περιεχόμενο στα social media και όπως έκανε γνωστό, αυτές τις μέρες βρίσκεται μακριά από την Αθήνα, απολαμβάνοντας τις διακοπές του Πάσχα.

Μεταξύ άλλων, η Αθηνά Οικονομάκου πόζαρε με την καλή της φίλη και ενδυματολόγο, Νικόλ Παναγιώτου, την ώρα που ταξίδευαν με ένα πλοίο, κατευθυνόμενες πιθανότατα σε κάποιο νησί. Στο Instagram story που ανάρτησε τη Μεγάλη Παρασκευή, οι δυο τους βρίσκονται στο καταστρωμα του πλοίου, φορώντας τα ίδια ρούχα και ποζάρουν με κουκούλες στο κεφάλι.
 

9θ0

Ακόμη, ανάρτησε και ένα βίντεο με κάποιον φίλο της, την ώρα που κοιτούν και οι δύο στον καθρέφτη. Η Αθηνά Οικονομάκου φοράει ένα λεοπάρ μπικίνι και χαμογελά όσο βγάζει βίντεο τον φίλο της, ξεσπώντας σε γέλια.
 

Από το δικό της προφίλ, η Νικόλ Παναγιώτου ανάρτησε στιγμιότυπα με την Αθηνά Οικονομάκου, γράφοντας στη δημοσίευση που έκανε τη Μεγάλη Παρασκευή: «Σε όλα μαζί».

 

Πηγή: protothema.gr