Τηλεόραση Ραδιόφωνο
κθυ

Το 2007, η σειρά «Πάττυ: Η πιο όμορφη ιστορία» ήταν το θέμα συζήτησης στην κυπριακή και ελληνική τηλεόραση. Πρόκειται για αργεντίνικη παραγωγή, που προβλήθηκε για πρώτη φορά από τις 10 Απριλίου 2007 μέχρι τις 3 Νοεμβρίου 2008.

Ένας από τους πρωταγωνιστικούς ρόλος, ήταν αυτός της «κακιάς» Αντονέλα, αρχηγού του σχολικού συγκροτήματος «Las Divinas», την οποία υποδυόταν η Μπρέντα Ασνικάρ.

Σχεδόν 16 χρόνια αργότερα, η αιώνια «εχθρός» της αθώας Πάττυ, η εκρηκτική και ταλαντούχα Αντονέλα έκανε το μεγάλο της come back τραγουδώντας απόσπασμα του τραγουδιού της σειράς, «Quiero, quiero».

H 32χρονη σήμερα τραγουδίστρια δεν έχει αλλάξει σχεδόν καθόλου από τον ρόλο που υποδύθηκε στην εφηβεία της και αποτέλεσε σταθμό στην καριέρα της.

H Ασνικάρ επανακυκλοφόρησε το κομμάτι που είχε πει τόσα χρόνια πριν και έχει κατακλύσει το TikTok. Το απόσπασμα του «Quiero, quiero» είναι το ρεφρέν του «Femme Fatale», το οποίο κυκλοφόρησε τώρα με τις «Sistars».

Πρώτα, η τραγουδίστρια ανέβασε ένα μικρό απόσπασμα του κομματιού, το οποίο τραγουδούσε όσο ήταν στο αυτοκίνητό της, προαναγγέλλοντας την επιστροφή της ως «Αντονέλα» για το συγκεκριμένο κομμάτι. Το TikTok της απέσπασε πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές και ο ήχος του έχει χρησιμοποιηθεί για αμέτρητα βίντεο στην πλατφόρμα.

Λίγο μετά, κυκλοφόρησε το επίσημο βιντεοκλίπ, με την Μπρέντα Ασνικάρ να φορά σέξι στολές και να χορεύει με τις «Sistars» στον ρυθμό του δημοφιλούς τραουδι0ού, εκτοξεύοντας το όνομά της ξανά, εκτός Αργεντινής.