Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ληστεια

Σαρωτικές είναι οι έρευνες του ΤΑΕ Λεμεσού και της ειδικής ανακριτικής ομάδας που έχει συσταθεί με οδηγίες του Αρχηγού της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των τεσσάρων δραστών της πρωτοφανούς ληστείας που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στη Λεμεσό.

Οι καταθέσεις των θαμώνων θεωρούνται ιδιαίτερα σημαντικές προκειμένου να σχηματιστεί ξεκάθαρη εικόνα για το τι ακριβώς συνέβηκε, τονίζουν οι Αρχές καθώς και τα επιστημονικά αποτελέσματα από τα δεκάδες τεκμήρια που έχουν παραληφθεί από το υποστατικό.

Σύγχυση επικρατεί σε σχέση με τον λόγο για τον οποίον βρίσκονταν οι προσκεκλημένοι στο ερημικό αυτό υποστατικό. Με τον ιδιοκτήτη του χώρου να απορρίπτει τα περί τουρνουά πόκερ και να κάνει λόγω για καραόκι πάρτι και τον εκπρόσωπο της Αστυνομίας να διατυπώνει εκ διαμέτρου νατίθεση άποψη.

Πάντως, οι καλοσχεδιασμένες ενέργειες των δραστών, οι οποίοι φαίνεται να γνώριζαν το πότε θα διοργανωθεί το ιδιωτικό πάρτι δημιουργεί διάφορα ερωτήματα στις διωκτικές αρχές.

Υπενθυμίζουμε ότι γύρω στις 9.30 το βράδυ της Τετάρτης τέσσερις ένοπλοι ληστές φέροντας κουκκούλες, επέδραμαν στο υποστατικό και με την απειλή όπλων, μιλώντας στη ρωσική γλώσσα, φέρεται να απέσπασαν ρολόγια, κινητά, χρήματα και άλλα τιμαλφή από τους θαμώνες, πριν τραπούν σε φυγή.

Δυο πρόσωπα, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο αφού δέχθηκαν κτυπήματα όταν αντέδρασαν.

Στο μικροσκόπιο των αστυνομικών ανακριτών βρίσκεται και τσάντα που εντοπίστηκε σε κοντινή απόσταση και την οποίαν άφησαν πίσω τους οι δράστες, με κάποια από τα κινητά τηλέφωνα και κλειδιά αυτοκινήτων.