Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ληστεια

Σκηνικό ταινίας θρίλερ εκτυλίχθηκε σε υποστατικό στην περιοχή Αγίου Γεωργίου Αλαμάνου στην επαρχία Λεμεσού. Κατά τη διάρκεια ενός πάρτι χθες βράδυ όπου στο χώρο υπήρχαν περίπου 30 άτομα, Ρώσικης καταγωγής κυρίως, ενώ διασκέδαζαν, μπούκαραν στο υποστατικό τέσσερα άτομα με καλυμμένα τα πρόσωπα, ρίχνοντας στον αέρα προειδοποιητικό πυροβολισμό και φωνάζοντας στη ρωσική γλώσσα.

Στη συνέχεια, προτάσσοντας κοντόκαννα και πιστόλια ανάγκασαν τους παρευρισκόμενους να πέσουν στο πάτωμα δένοντας ακολούθως τα χέρια τους.

ληστεια

Οι δύο από όσους έπεσαν στο πάτωμα αντέδρασαν, με αποτέλεσμα οι κουκουλοφόροι να τους χτυπήσουν. Οι ληστές κατάφεραν να διαφύγουν παίρνοντας μαζί τους πορτοφόλια, κοσμήματα, ρολόγια, κινητά τηλέφωνα και χρήματα. Η συνολική αξία των κλοπιμαίων ανέρχεται στα 20 χιλιάδες ευρώ περίπου.

Η σκηνή έχει αποκλειστεί με το ΤΑΕ Λεμεσού να διερευνά την υπόθεση ένοπλης ληστείας και να αναζητεί τους δράστες οι οποίοι ερευνάται αν γνώριζαν τους 30.

 

Σε εξέλιξη σύσκεψη στην παρουσία Παπαπαθεοδώρου

Σε εξέλιξη βρίσκεται σύσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού, στην παρουσία του Αρχηγού Αστυνομίας Στέλιου Παπαθεοδώρου και του Βοηθού Αρχηγού Ιωάννη Γεωργίου, σε σχέση με την ένοπλη ληστεία, όπως μεταδίδει το ΚΥΠΕ.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την ΑΔΕ Λεμεσού, στη σύσκεψη αξιολογούνται μαρτυρίες και τεκμήρια, ενώ δίνονται οδηγίες και κατευθυντήριες γραμμές στην ανακριτική ομάδα που συστάθηκε από αξιωματικό και μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, με στόχο την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Η σκηνή παραμένει αποκλεισμένη στο υποστατικό, όπου τέσσερις κουκουλοφόροι εισέβαλαν με όπλα και απέσπασαν προσωπικά αντικείμενα περίπου 30 θαμώνων, με το κλιμάκιο της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών να διεξάγει επιστημονικές και άλλες εξετάσεις.

Χαρτσιώτης: Ιδιαίτερη η σοβαρότητα του περιστατικού

Ιδιαίτερη σοβαρότητα έχει το περιστατικό, εξού και ο Αρχηγός Αστυνομίας έχει μεταβεί στην Λεμεσό προκειμένου να δώσει τις απαραίτητες κατευθύνσεις για να καλύτερη δυνατή έρευνα του περιστατικού, είπε ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Μάριος Χαρτσιώτης, απαντώντας σε ερώτηση, μετά το πέρας εκδήλωσης στην Λευκωσία, σχετικά με την ένοπλη ληστεία που διαπράχθηκε το βράδυ της Τετάρτης, σε απομακρυσμένο παραλιακό υποστατικό.

«Είναι σε πρόωρο στάδιο οι εξετάσεις. Είμαι σε συνεχή επαφή και αναμένω περαιτέρω ενημέρωση το συντομότερο δυνατό», πρόσθεσε.