Τηλεόραση Ραδιόφωνο
καιρος

Χιόνι ή χιονόνερο είναι πιθανό να πέσει στα ψηλότερα ορεινά το Σαββατοκυρίακο, σύμφωνα με την Μετεωρολογική Υπηρεσία. 

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές στα δυτικά και τα ορεινά.

Την Κυριακή θα είναι τοπικά μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα πιθανό να πέσουν μεμονωμένες βροχές, ενώ η θερμοκρασία αναμένεται να κυμανθεί στα ίδια επίπεδα.

Αναλυτικά η πρόγνωση για το επόμενο τριήμερο

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι τοπικά μερικώς συννεφιασμένος και πιθανό να πέσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και τα ορεινά. Στα ψηλότερα ορεινά πιθανό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς 3 και παροδικά στα προσήνεμα, μέχρι μέτριοι 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 5 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 10 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 7 στα υπόλοιπα παράλια και στους 0 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις που αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα δυτικά και τα ορεινά. Στα ψηλότερα ορεινά πιθανό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Κυριακή και τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι τοπικά μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα πιθανό να πέσουν μεμονωμένες βροχές, ενώ στα ψηλότερα ορεινά πιθανό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα την Κυριακή και τη Δευτέρα, τα οποία είναι κοντά στους κλιματικούς μέσους όρους. Για την Τρίτη αναμένεται άνοδος.

Το ύψος του χιονιού στην πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 25 εκατοστά.