Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Η Ραμόνα Βλαντή δεν είχε και τα καλύτερα λόγια να πει για την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στη Eurovision και τις στυλιστικές επιλογές της.

Έδωσε την άποψή της για τη φετινή εκπρόσωπο στον μουσικό διαγωνισμό, λέγοντας ότι τόσο η αισθητική του βίντεο-κλιπ του τραγουδιού, όσο και του ρούχου που έβαλε ήταν πολύ χαμηλής αξίας. Επίσης, τόνισε ότι ο κόσμος έχει δικαίωμα να λέει την άποψή του, καθώς από τα χρήματα των φορολογούμενων χρηματοδοτείται η αποστολή της ΕΡΤ.

Συγκεκριμένα, είπε: «Πας και εκπροσωπείς μια χώρα. Κανείς δεν στάθηκε σε αυτό και φόρεσε ένα ρούχο που δεν ήταν καν custom, δηλαδή κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της, ήταν σαν να ήταν φορεμένο από κάποια άλλη. Το έχουμε ξαναδεί από μια Ασιάτισσα, που το είχε φορέσει και εκείνη. Όμως, όταν εκπροσωπείς μια ολόκληρη χώρα οφείλεις να φοράς Έλληνα σχεδιαστή. Δηλαδή, όλο ήταν λάθος. Ξεκινώντας από την αισθητική του βίντεο-κλιπ, μέχρι την αισθητική πάνω στη σκηνή. Ήταν όλα τόσο λάθος. Απορώ με την ομάδα».

Και πρόσθεσε: «Αυτός ο διαγωνισμός θέλει μια ομάδα από πίσω, που να φτιάξει την εμφάνιση από την κορυφή ως τα νύχια τέλεια. Δεν μπορείς να είσαι με τα κοτσιδάκια. Δηλαδή, λυπάμαι πάρα πολύ. Τα κοσμήματα; Κανείς δεν τα σχολίασε αυτά. Δεν άκουσα κανέναν να τα σχολιάζει. Τα δαχτυλίδια, τα κολιέ σαν αυτά από τις κόρες μου όταν ήταν 5 χρονών, ήταν όλο λάθος. Λυπάμαι πάρα πολύ που αυτή η ομάδα πληρώθηκε για να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα».

Τέλος, η Ραμόνα Βλαντή τόνισε: «Έδειξαν με το δάχτυλο, μα ποιος είναι ιδανικός να δείξει με το δάχτυλο; Εμείς, γιατί όλοι μας πληρώνουμε, οπότε μπορούμε να έχουμε άποψη. Ήταν τραγικό όλο και το βίντεο-κλιπ και η εμφάνιση πάνω στη σκηνή».

Πηγή: protothema.gr