Τηλεόραση Ραδιόφωνο
κ

Έκτακτη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου πραγματοποιήθηκε σήμερα με αποκλειστικό θέμα συζήτησης τη βία στα γήπεδα. 

Σημειώνεται ότι οι παρευρισκόμενοι δεν προχώρησαν σε δηλώσεις μετά το πέρας της σύσκεψης και αναμένεται επίσημη ανακοίνωση από την ΚΟΠ για τις αποφάσεις που πάρθηκαν.

Στη συνεδρίαση παρέστη ο Υπουργός Δικαιοσύνης και οι Πρόεδροι των ομάδων

Σύμφωνα με δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη, «αφού ενημερωθούμε για τις αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής, ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης σε συντονισμό με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα εξετάσουν περαιτέρω ενδεχόμενα συγκεκριμένα μέτρα που μπορούν να ληφθούν».

Εξάλλου, χθες βράδυ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης είπε πως αναμένει τις αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΟΠ, σημειώνοντας πως δεν αποκλείει τίποτα σε σχέση με τις αποφάσεις που θα λάβει ο ίδιος.

Ερωτηθείς από δημοσιογράφους αν προτίθεται να κλείσει τελείως τα γήπεδα μετά τα σοβαρά επεισόδια στη Λεμεσό, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης είπε ότι είχε σήμερα εκ νέου επικοινωνία με τον Πρόεδρο της ΚΟΠ και συμφώνησαν ότι αύριο, Παρασκευή ο Υπουργός Δικαιοσύνης θα παραστεί στη συνεδρία της ομοσπονδίας, στην παρουσία των σωματείων, για να ακούσει τις αποφάσεις της.

«Αναλόγως των αποφάσεων που θα ληφθούν δεν αποκλείω τίποτα, ούτε για τους συνδέσμους φιλάθλων, ούτε για τη συμμετοχή φιλάθλων στα γήπεδα, αποφάσεις που ενδεχομένως να μην είναι αρεστές, αλλά επαναλαμβάνω ότι η προτεραιότητα είναι η ασφάλεια του κόσμου», σημείωσε σχετικά, προσθέτοντας ότι θέλει να ακούσει τις αποφάσεις της ΚΟΠ και των σωματείων, καθώς τα σωματεία είναι πρωταγωνιστές σε αυτή την προσπάθεια, αλλά και ενδεχόμενες αποφάσεις που αφορούν τους συνδέσμους φιλάθλων, με τους οποίους τα σωματεία έχουν σχέση, επαναλαμβάνοντας ότι δεν αποκλείει τίποτα.

9οιθ
9θο
ο9ιθ
9ιθ
1
1
1
1
σ
σ
σ