Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Συντονισμένη επιχείρηση πραγματοποίησε σήμερα η Αστυνομία, στη Λάρνακα, στο πλαίσιο της οποίας εντοπίστηκαν κλοπιμαίο αυτοκίνητο, διάφορα αντικείμενα, που πιστεύεται ότι αποτελούν προϊόντα κλοπής και μικρή ποσότητα ναρκωτικών. Παράλληλα κατά την επιχείρηση εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν δύο πρόσωπα, εναντίον των οποίων εκκρεμούσαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης.

Πρόκειται για 34χρονη και 26χρονο, που καταζητούνταν για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διάφορα αδικήματα, μεταξύ των οποίων παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου και εκρηκτικών υλών και οπλοφορίας προς διέγερση τρόμου. Φωτογραφία της 34χρονης, είχε δοθεί στη δημοσιότητα από την Αστυνομία, στις 17 Ιανουαρίου 2024, σε μια προσπάθεια εντοπισμού της.

Η 34χρονη και ο 26χρονος, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν σε δωμάτιο ξενοδοχείου στη Λάρνακα. Κατά τη διάρκεια έρευνας, που ακολούθησε τη σύλληψή τους, στο εν λόγω δωμάτιο, εντοπίστηκαν χρηματικά ποσά, ηλεκτρονικές συσκευές, κοσμήματα και άλλα τιμαλφή, τα οποία πιστεύεται ότι αποτελούν προϊόντα κλοπής. Εντοπίστηκαν επίσης τέσσερις νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν μεθαμφεταμίνη, συνολικού μεικτού βάρους, δύο γραμμαρίων.

Έξω από το ξενοδοχείο, εντοπίστηκε σταθμευμένο αυτοκίνητο, το οποίο φέρονται να χρησιμοποιούσαν οι δύο συλληφθέντες. Όπως διαπιστώθηκε το όχημα είχε δηλωθεί στην Αστυνομία ως κλοπιμαίο, από τις 17 Ιανουαρίου 2024.

Εντός του οχήματος εντοπίστηκαν μετά από έρευνα, διάφορα τεκμήρια μεταξύ των οποίων ένα ξίφος και ένα τσεκούρι.

Οι δύο συλληφθέντες τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, ενώ την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης, σε συνεργασία με το ΤΑΕ Λάρνακας.