Τηλεόραση Ραδιόφωνο
δολοφονία αστυνομία

Προτού κοπάσει ο συναγερμός σχετικά με την απόπειρα δολοφονίας εναντίον 49χρονου στην Αγλαντζιά, γύρω στις 03.50 το πρωί σήμερα (16/01) ρίχθηκαν πυροβολισμοί έξω από σπίτι επιχειρηματία στο Γέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τους πυροβολισμούς πλήγηκε όχημα φρουρού ιδιωτικής ασφάλειας που ήταν έξω από την οικία.

Από τους πυροβολισμούς δεν υπήρξαν τραυματίες, ωστόσο στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας αναζητώντας στοιχεία για τα πρόσωπα που έριξαν τους πυροβολισμούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικία ανήκει σε πρόσωπο που σχετίζεται με κτίριο όπου πριν από λίγες μέρες έριξαν χειροβομβίδα.

Η Αστυνομία αναζητά τα κίνητρα των δραστών

Οι πυροβολισμοί ρίχθηκαν από κάποια απόσταση και όπως φαίνεται εναντίον συγκεκριμένου προσώπου, με την Αστυνομία να αναζητεί τα κίνητρα των δραστών, προς εντοπισμό τους, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου.

Διενεργούνται έρευνες για το σημείο από το οποίο έχουν ριχθεί οι πυροβολισμοί και τα κίνητρα πίσω από αυτή την ενέργεια, είπε προσθέτοντας ότι πρόκειται για πολύ σοβαρή υπόθεση, η οποία διερευνάται.

Ερωτηθείς εάν οι πυροβολισμοί ρίχθηκαν με κυνηγετικό ή άλλου είδους όπλο, ανέφερε ότι στον παρόν στάδιο δεν έχει διαπιστωθεί ο τύπος του όπλου και ότι παραλήφθηκαν τεκμήρια και αναμένεται ότι από τις επιστημονικές και δικανικές εξετάσεις θα διαπιστωθεί ο τύπος του όπλου.

Απαντώντας σε άλλη ερώτηση είπε ότι φαίνεται οι πυροβολισμοί να ρίχτηκαν εναντίον συγκεκριμένου προσώπου και γίνονται έρευνες για να διαπιστωθούν τα κίνητρα και ο εντοπισμός των δραστών.