Τηλεόραση Ραδιόφωνο
οιθ

Με αμείωτή ένταση συνεχίζονται οι έρευνες των αρχών για να εντοπίσουν στοιχεία και πληροφορίες για την απόπειρα φόνου κατά 49χρονου προσώπου που σημειώθηκε λίγο μετά τις 17.00 το απόγευμα σε πολυσύχναστη λεωφόρο της Αγλαντζιάς. Σημειώνεται ότι μαζί με τον 49χρονο ήταν ο 17χρονος γιος και η 15χρονη κόρη του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 49χρονος σταμάτησε σε περίπτερο όπου κατέβηκε ο 17χρονος γιος του και μόλις ο ανήλικος επέστρεψε στο όχημα και το όχημα ξεκίνησε την πορεία του, άγνωστος άνοιξε πυρ.

Μαρτυρίες θέλουν οι πυροβολισμοί να ρίχθηκαν από πρόσωπο που είχε καλυμμένο το πρόσωπο του, το οποίο φαίνεται να γνώριζε τις κινήσεις του 49χρονου καθώς στην περιοχή βρίσκεται σπίτι συγγενικού του προσώπου.

Από την απόπειρα φόνου δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός ενώ το αυτοκίνητο του 49χρονου υπέστη ζημιές καθώς φαίνεται να είναι θρυμματισμένο το τζάμι του συνοδηγού από τις σφαίρες που δέχθηκε.

Ο 49χρονος μετά τους πυροβολισμούς διέφυγε από το σημείο και αμέσως μετέβη σε κοντινό αστυνομικό σταθμό όπου και ανέφερε στους αστυνομικούς όλα όσα διαδραματίστηκαν και αμέσως σήμανε συναγερμός.

 

 

πο9ιθ
οιθ
dsa
fcsa