Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ενοικιο

Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό, το ενδιαφέρον δανειοληπτών, για τη συμμετοχή τους στο Σχέδιο Ενοίκιο έναντι Δόσης, το οποίο απευθύνεται σε ευάλωτα νοικοκυριά, τα οποία αδυνατούν να αποπληρώσουν τις δανειακές υποχρεώσεις τους, για τις οποίες έχουν ως εξασφάλιση την κύρια κατοικία τους.

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον που επιδεικνύεται για συμμετοχή στο Σχέδιο Ενοίκιο έναντι Δόσης.

Παρά το γεγονος ότι οι επιλέξιμοι δανειολήπτες υπολογίζονται περίπου στις δυόμιση χιλιάδες, εντούτοις ενδιαφέρον έχουν ήδη επιδείξει εκατοντάδες πολίτες. Με την προθεσμία να λήγει σε περίπου οκτώ μήνες.

Το Σχέδιο Ενοίκιο έναντι Δόσης απευθύνεται σε ευάλωτα νοικοκυριά τα οποία αδυνατούν να αποπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους, για τις οποίες έχουν ως εξασφάλιση την κύρια κατοικία τους,

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τις τέσσερις Δεκεμβρίου οπότε τέθηκε σε εφαρμογή το σχέδιο, μέχρι και την τελευταία εργάσιμη μέρα του 2023, το ενδιαφέρον ήταν σε ικανοποιητικά επίπεδα, τόσο τηλεφωνικώς, όσο και με επισκέψεις στα κατά τόπους επαρχιακά γραφεία εξυπηρέτησης της ΚΕΔΙΠΕΣ σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα, Πάφο και Αμμόχωστο.

Σήμερα, εξάλλου, ανακοίνωση εξέδωσε και το Συγκρότημα της Ελληνικής Τράπεζας με τον μεταβατικό Ανώτατο Εκτελεστικό Αντώνη Ρούβα, να καλεί πελάτες της Ελληνικής να αξιοποιήσουν το σχέδιο.