Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Ο Χρήστος Μενιδιάτης μίλησε για την ανατροφή των παιδιών του, ενώ αναφέρθηκε στο θέμα της βίας και πώς τους έχει μάθει να την αντιμετωπίζουν.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Happy Day», όπου βρέθηκε καλεσμένος με τον Γιώργο Τσαλίκη.

Αναφερόμενος στα δημοσιεύματα και τα αρνητικά σχόλια που γράφει ο καθένας στο διαδίκτυο για τους καλλιτέχνες, τόνισε: «Τα όρια του κάθε ανθρώπου είναι διαφορετικά. Κάποιοι πίσω από ένα πληκτρολόγιο ανώνυμα βρίσκουν ευκαιρία και βγάζουν όλη την κακία τους και δεν καταλαβαίνουν ότι μπορεί να ενοχλήσουν πραγματικά όχι μόνο εμάς ως μονάδες αλλά και την οικογένειά μας. Έχουμε μικρά παιδιά που μπαίνουν στο Internet».

Πρόσθεσε στη συνέχεια: «Ποτέ δεν έχουμε το δικαίωμα να φερθούμε άσχημα σε κανέναν. Όχι να σηκώσουμε χέρι, αλλά ούτε καν λεκτικά να προσβάλλουμε τον άλλο. Σεβόμαστε τον απέναντι σε όποια ηλικία κι αν είναι. Μακάρι να τους λέγαμε πως τους φέραμε σε έναν κόσμο αγγελικά πλασμένο, αλλά δεν είναι έτσι».

Όπως είπε αργότερα, κατά τη γνώμη του, τα παιδιά πρέπει να μάθουν να είναι δυνατά, απέναντι σε οποιαδήποτε άσχημη συμπεριφορά.

«Τα παιδιά μας δυστυχώς ζουν σε μία ζούγκλα και καλούνται να επιβιώσουν, να απογαλακτιστούν από εμάς και να φανούν δυνατοί. Όποιος σε ενοχλεί πρέπει να είναι απέναντί σου», είπε.

Όταν κλείνοντας, ο Γιώργος Τσαλίκης τόνισε πως έχει μάθει στους γιους του να μην αντιμετωπίζουν τη βία, με βία, ο Χρήστος Μενιδιάτης είπε: «Με αυτή τη λογική θα δέχονται τη σφαλιάρα και την προσβολή από τον καθένα. Είναι όλα σχετικά, θέμα στιγμής. Είναι κάποιες φορές, κάποιες ακραίες καταστάσεις που δεν μπορείς να αποφύγεις τη βία, το κακό».

Πηγή: protothema.gr