Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Επανέρχεται η σκόνη στην ατμόσφαιρα από την Πέμπτη και μετά, ενώ την Παρασκευή και το Σάββατο αναμένεται ενισχυμένο πεδίο ανέμων. 

Ο καιρός αύριο θα είναι κυρίως αίθριος, αν και σταδιακά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει μικρή άνοδο, φτάνοντας τους 29 βαθμούς στο εσωτερικό. Περαιτέρω άνοδος αναμένεται σταδιακά μέχρι την Παρασκευή, ενώ πτώση θα σημειωθεί το Σάββατο. 

Αναλυτικά η πρόγνωση

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Από την Πέμπτη και μετά, στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται κατά διαστήματα σκόνη.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά και ιδιαίτερα στα παράλια, θα παρατηρούνται αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά καταβατικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα αρχικά θα είναι λίγο ταραγμένη, ωστόσο προοδευτικά μέχρι το πρωί, θα καταστεί γενικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα κατέλθει γύρω στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Αρχικά, θα παρατηρείται κατά τόπους αυξημένη χαμηλή νέφωση, ενώ σταδιακά, θα παρατηρούνται αυξημένες, κυρίως ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν μεταβλητοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ, για να στραφούν σταδιακά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι και παροδικά μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 29 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 25 στα παράλια και γύρω στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ, ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος, ενώ θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές και αργότερα και μέσες νεφώσεις. Τοπικά στα παράλια, θα παρατηρείται και αυξημένη χαμηλή νέφωση. Κατά τις αυγινές ώρες, σε περιοχές του εσωτερικού, στα ανατολικά και στα νοτιοανατολικά, ενδέχεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν καταβατικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι γενικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Πέμπτη αλλά και την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά περιόδους συννεφιασμένος από μέσες και ψηλές νεφώσεις. Την Παρασκευή, το πεδίο των ανέμων θα είναι ενισχυμένο.

Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά τόπους κυρίως συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται μεμονωμένες βροχές. Το πεδίο των ανέμων θα είναι ενισχυμένο.

Η θερμοκρασία μέχρι την Παρασκευή, θα σημειώσει σταδιακά άνοδο, για να κυμανθεί πιο πάνω απο τις εποχικές τιμές, ωστόσο το Σάββατο θα σημειώσει μικρή πτώση, για να βρεθεί κοντά ή και λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές της εποχής.