Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ητρ

Ο Νίκος Οικονομόπουλος παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο «Πρωινό» οπου μίλησε για την καριέρα του, την πίστη του, τη σχέση του με τον Θεό, αλλά και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια.

«Είμαι ένας άνθρωπος που πιστεύει πάρα πολύ και αυτό δεν αλλάζει με ένα τραγούδι το οποίο δεν μιλάει στην ουσία γι' αυτό το πράγμα» είπε αρχικά για το τραγούδι του «Έκπτωτος άγγελος» και τη σύνδεση που έχουν κάνει κάποιοι με τον Σατανά. 

Για το θέμα της πίστης ο Νίκος Οικονομόπουλος ανέφερε: «Δεν ξέρω, έτσι γεννήθηκα. Ίσως να παίζει και έναν σημαντικό ρόλο το ότι όταν ήμουν μικρό παιδί, δεν ήταν και πολύ εύκολα τα χρόνια. Δεν θέλω να πω ότι μου έλειψε το φαγητό, από μια φτωχή οικογένεια, δεν έζησα και τα καλύτερα χρόνια, δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, γιατί νομίζω ότι δεν είναι και σωστό. Δεν στέκομαι όμως εκεί, στέκομαι ότι η πίστη πάντα υπήρχε μέσα μου, πάντα αγαπούσα τον Χριστό, θυμάμαι πάντα μιλούσα στον Χριστό, είτε σε μια εικόνα που μου δημιουργούσε αυτό το συναίσθημα, είτε με την προσευχή. Χωρίς πίστη, χωρίς Θεό δεν πας πουθενά»

Επίσης, εκμυστηρεύτηκε ότι μιλάει στον πνευματικό του 3-4 φορές την εβδομάδα και ότι έχει επισκεφθεί το Άγιο Όρος αρκετές φορές.

Σχετικά με τα προσωπικά του, ο γνωστός τραγουδιστής σχολίασε: «Μπορεί να μην είμαι και εγώ έτοιμος [για τη δημιουργία οικογένειας]. Αυτό που σκέφτομαι είναι ότι στη δική μου περίπτωση δεν θέλω εγώ να χωρίσω, αλλά μπορεί και να συμβεί, δεν θα τα βάψω μαύρα, το θέμα είναι οι δύο γονείς να είναι κοντά στα παιδιά. Αυτό δεν θέλω να χαθεί. Με τη γυναίκα σου θα είστε πάντα δύο άγνωστοι που βρέθηκαν στη ζωή, τα παιδιά θα είναι για παντα δικά σου όμως. Οφείλουμε λοιπόν να τους δώσουμε αγάπη και να τους δώσουμε εφόδια ώστε να γίνουν καλοί άνθρωποι».

Αναφορικά με την τεκνοθεσία από τα ομόφυλα ζευγάρια, σημείωσε: «Εγώ προσωπικά δεν συμφωνώ, αλλά αυτή είναι η άποψή μου. Είναι ένα κομμάτι που εγώ προσωπικά δεν το δέχομαι. Έχει να κάνει με το θέμα της πίστης, είναι θέμα δικό μου… Πιστεύω ότι ένα παιδί χρειάζεται τη μαμά και τον μπαμπά, αυτό έχει ορίσει η φύση μας. Τώρα από εκεί και έπειτα τους νόμους στα χαρτιά τους βάζουν οι άνθρωποι, οπότε ας πάρει το κρίμα στον λαιμό του ο νομοθέτης».