Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Λίγο μετά τις δώδεκα το μεσημέρι και πυροβολισμοί στην περιοχή του Αγίου Ανδρέα στην πρωτεύουσα προκαλούν αναστάτωση και ταυτόχρονα θέτουν σε κινητοποίηση της αστυνομία.

Περίπολα σπεύδουν έξω από οικία όπου φαίνεται να πέρασε λίγο πριν ένα μαύρο όχημα και ενώ ήταν εν κινήσει ένας από τους επιβάτες έβγαλε ένα πιστόλι και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα.

Σύμφωνα με κάτοικο της περιοχής αν και άκουσαν τους πυροβολισμούς δεν είδαν κανένα καθώς τους έριξαν ενώ το όχημα ήταν εν κινήσει.

Συνολικά στο σημείο εντοπίζονται πέντε κάλυκες ενώ οι κινήσεις του οχήματος καταγράφηκαν καρέ καρέ από κλειστά κυκλώματα γειτονικών υποστατικών.

Η πληροφορία και οι έρευνες

Και ενώ οι έρευνες πήγαιναν προς συγκεκριμένη κατεύθυνση πληροφορία που έφτασε ενώπιον των ανακριτών έθεσε στο τραπέζι συγκεκριμένο σενάριο. Και αυτό έχει να κάνει με πρόσωπο που αποφυλακίστηκε και ενώ περνούσε με άλλα πρόσωπα από το συγκεκριμένο σημείο καταγράφηκε και το περιστατικό. Το απόγευμα μέλη της αστυνομίας εντόπισαν τον νεαρό ο οποίος και ανακρίθηκε ενώ ήδη στα εργαστήρια της αστυνομίας έχει μεταφερθεί ένα μαύρο όχημα στο οποίο γίνονται σχετικές εξετάσεις ενώ στο μικροσκόπιο έχουν μπει και οι κάλυκες που εντοπίστηκαν στην περιοχή.