Τηλεόραση Ραδιόφωνο
γρ

Μια σπαρακτική ενημέρωση για τη 17η επέτειο της εξαφάνισής της, μοιράστηκαν οι γονείς της αγνοούμενης Μαντλίν ΜακΚαν.

Η Kate και ο Gerry McCann δήλωσαν ότι «η απουσία της κόρης τους εξακολουθεί να πονάει» σε μια συγκινητική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η απουσία εξακολουθεί να πονάει
Η ανάρτηση έχει ως εξής: «Έχουν περάσει 17 χρόνια από τότε που η Μαντλίν απομακρύνθηκε από εμάς.

Είναι δύσκολο ακόμη και να πούμε αυτόν τον αριθμό χωρίς να κουνήσουμε το κεφάλι μας με δυσπιστία.

Ενώ είμαστε τυχεροί από πολλές απόψεις και είμαστε σε θέση να ζούμε μια σχετικά φυσιολογική και ευχάριστη ζωή τώρα, η «ζωή στο κενό» εξακολουθεί να είναι πολύ ανησυχητική. Και η απουσία εξακολουθεί να πονάει.

Τα ίχνη της Μαντλίν χάθηκαν από το θέρετρο Πράια ντα Λουζ στην Πορτογαλία

Η υποστήριξή σας συνεχίζει να μας ενθαρρύνει και να ενισχύει τη δύναμή μας να συνεχίσουμε. Γνωρίζουμε ότι η αγάπη και η ελπίδα για τη Madeleine και η θέληση να τη βρούμε, ακόμη και μετά από τόσα χρόνια, παραμένουν, και είμαστε πραγματικά ευγνώμονες γι’ αυτό.

Σας ευχαριστούμε και πάλι που θυμηθήκατε τη Μαντλίν και όλα τα εξαφανισμένα παιδιά».

Το χρονικό της εξαφάνισης

Η Μαντλίν εξαφανίστηκε στις 3 Μαΐου 2007, όταν η οικογένειά της έκανε διακοπές στην Praia da Luz, στο Algarve της Πορτογαλίας.

Οι γονείς Gerry και Kate άφησαν τα τρία παιδιά τους – συμπεριλαμβανομένων των μικρών δίδυμων παιδιών Sean και Amelie – να κοιμούνται στο διαμέρισμά τους, ενώ γευμάτιζαν σε ένα tapas bar – 120 μέτρα μακριά.

Όταν η Κέιτ επέστρεψε για να ελέγξει τα παιδιά γύρω στις 10 το βράδυ εκείνης της ίδιας ημέρας, ανακάλυψε ότι η Μαντλίν δεν ήταν στο κρεβάτι της και έλειπε.

Τον Απρίλιο του 2024, η Maddie θα ήταν 20 ετών.