Τηλεόραση Ραδιόφωνο
π

Δείτε την ανακοίνωση της Νέας Σαλαμίνας που αναφέρεται στο τέλος της συνεργασίας με τον Τάσο Κίσσα ύστερα από 5 χρόνια και 77 συμμετοχές με τα ερυθρόλευκα:

"Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ επιθυμεί όπως ευχαριστήσει δημόσια τον ποδοσφαιριστή και αρχηγό της ομάδας μας Τάσο Κίσσα, ο οποίος ολοκληρώνει τη 5ετή του θητεία με την ερυθρόλευκη φανέλα με το πέρας της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ο Τάσος εντάχθηκε στο Σωματείο μας το 2019 και έκτοτε αποτελεί βασικό στέλεχος της Α’ ομάδας. Από τον 2ο κιόλας χρόνο είχε χρηστεί, καθόλου τυχαία, ως αρχηγός αφού με την προσωπικότητα και χαρακτήρα του αποτελεί ηγετική φυσιογνωμία σε αποδυτήρια και αγωνιστικό χώρο.

Μέσα σε αυτή την 5ετία έχει κερδίσει την αγάπη και την εκτίμηση των συμποδοσφαιριστών του, των εκάστοτε προπονητών του αλλά και του κόσμου της ομάδας μας που τον αγκάλιασε και τον κατέταξε ψηλά στη συνείδηση του. Δεν μπορεί να είναι σύμπτωση πως και στις υπόλοιπες ομάδες που εργάστηκε είχε την καθολική αναγνώριση και εκτίμηση, αλλά η μέγιστη τιμή είναι πως τύγχανε το ίδιο και στα μάτια των αντιπάλων. Αυτό ίσως να αποτελεί και το μεγαλύτερο βραβείο στην καριέρα του Τάσου.

Δεν μπορεί κανείς από εμάς να ξεχάσει ότι σε μια από τις δυσκολότερες στιγμές της σύγχρονης ιστορίας μας, που ήταν ο υποβιβασμός του 2021, ο Τάσος επέλεξε να απορρίψει προτάσεις ομάδων της Α’ κατηγορίας και ακολούθησε την ομάδα στη Β’ κατηγορία όπου ήταν ο μπροστάρης της ανόδου. Σε αυτή τη χρονική στιγμή ο Τάσος Κίσσας έγινε στα μάτια των φίλων του Σωματείου μας «ο Τάσος μας». Άλλωστε δεν ήταν μόνο μια φορά που απέρριψε καλύτερες οικονομικά προτάσεις για να συνεχίσει με τα ερυθρόλευκα.

Στα 5 χρόνια παρουσίας του έχει υπερασπιστεί την ερυθρόλευκη εστία σε επίσημους αγώνες 77 φορές. Πέραν των αγωνιστικών του καθηκόντων, ο Τάσος είναι πραγματική αξιοσέβαστη ηγετική φυσιογνωμία και στα αποδυτήρια και αυτό το γνωρίζουν καλά οι συμποδοσφαιριστές του και όσοι/ες βρίσκονται κοντά στην ομάδα.

Καλούμε τον ερυθρόλευκο κόσμο να δώσει μαζικό το παρόν του στις 12 Μαΐου στο VITEX Αμμόχωστος Επιστροφή στα πλαίσια της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος, όπου θα γίνει μια σύντομη τελετή βράβευσης του αρχηγού, ως ελάχιστη ένδειξη εκτίμησης της προσφοράς του Τάσου στο Σωματείο μας.

Με αυτά τα λίγα ευχόμαστε στον Τάσο κάθε προσωπική, οικογενειακή και επαγγελματική ευτυχία και επιτυχία. Ήρθε ως κύριος και επαγγελματίας και αποχωρεί ως κύριος, επαγγελματίας και φίλος της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ!

Σε ευχαριστούμε Τάσο μας!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ"