Τηλεόραση Ραδιόφωνο
κεντρικες φυλακες

Στη σύλληψη ενός δεσμοφύλακα που μετέφερε ναρκωτικά προχώρησαν σήμερα μέλη της ΥΚΑΝ. Ναρκωτικά εντοπίστηκαν και στο σπίτι του δεσμοφύλακα ο οποίος ανακρίνεται και έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Μετά από πληροφορία που έλαβαν οι αρχές, ο 58χρονος δεσμοφύλακας ανακόπηκε σήμερα το πρωί στη Λευκωσία ενώ βρισκόταν καθ' οδόν για τις Κεντρικές Φυλακές από μέλη της ΥΚΑΝ.  

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο όχημα που οδηγούσε εντοπίστηκε ποσότητα ναρκωτικών, η οποία έχει ήδη αποσταλεί για εξετάσεις και οινοπνευματώδη ποτά.

O 58χρονος συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του δεσμοφύλακα εντοπίστηκε κι άλλη ποσότητα ναρκωτικών, ενώ έρευνες πραγματοποιήθηκαν και εντός των φυλακών. 

Ο δεσμοφύλακας έχει δώσει κάποιους ισχυρισμούς οι οποίοι και διερευνώνται ενώ αναμένεται να δώσει και κατάθεση, ώστε να ξεκαθαρίσει ο τελικός προορισμός των ναρκωτικών ουσιών. 

Για το περιστατικό αναμένεται να ενημερωθεί και η Υπουργός Δικαιοσύνης, ενώ πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό σε διάστημα ενάμιση μήνα, στο οποίο δεσμοφύλακας εντοπίζεται με ποσότητα ναρκωτικών, λίγο πριν εισέλθει στις Φυλακές.