Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Σε λειτουργία μπαίνουν από σήμερα οι νέες κάμερες τροχαίας στη Λάρνακα, σηματοδοτώντας την επέκταση του συστήματος φωτοεπισήμανσης και στην επαρχία Λάρνακας. 

Συνολικά θα λειτουργήσουν 18 σταθερές κάμερες σε έξι σημεία. 

Στόχος είναι πάντοτε, όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της η αστυνομία, η μείωση των σοβαρών και θανατηφόρων οδικών συγκρούσεων, καθώς και η εμπέδωση της ορθής οδικής συνείδησης, από τους χρήστες του οδικού δικτύου. 

Αναλυτικά τα σημεία: 

Θα ενεργοποιηθούν τέσσερις συσκευές καμερών φωτοεπισήμανσης, οι οποίες θα ελέγχουν παραβάσεις που αφορούν την παραβίαση του κόκκινου σηματοδότη, της άσπρης γραμμής και της ταχύτητας, στη διασταύρωση των Λεωφόρων Σπύρου Κυπριανού με Αλέξανδρου Παναγούλη. 

Τέσσερις συσκευές θα ελέγχουν τις ίδιες παραβάσεις στη Διασταύρωση των Λεωφόρων Αρτέμιδος  και Φανερωμένης, 

Τέσσερις  συσκευές θα ελέγχουν τις ίδιες παραβάσεις στη Διασταύρωση της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού και των οδών Λούθερ Κινγκ και Παύλου Βασαλσερίδη. 

Δύο συσκευές θα ελέγχουν τις ίδιες παραβάσεις στη συμβολή των λεωφόρων Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ και Αρχιεπισκόπου Κυπριανού. 

Επίσης,  θα τοποθετηθούν δύο  συσκευές καμερών στον δρόμο Λάρνακας – Δεκέλεια παρά το 15’ χιλιόμετρο και δύο  συσκευές καμερών στον δρόμο Λάρνακας -Δεκέλεια πάρα το 8΄χιλιόμετρο. 

Οι συσκευές αυτές θα ελέγχουν μόνο ταχύτητα και αυτόδηλες παραβάσεις.