Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Μεμονωμένες βροχές και καταιγίδες συνθέτουν το σκηνικό του καιρού τόσο σήμερα όσο και τις επόμενες μέρες.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά πτώση για να κυμανθεί κοντά ή και λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές

Πιο αναλυτικά σήμερα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και αργότερα στα δυτικά και νότια νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 24 στα βόρεια και νοτιοανατολικά παράλια,γύρω στους 23 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και τοπικά κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα βόρεια και ανατολικά παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς 3 και τοπικά μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα παράλια και γύρω στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη αναμένονται μεμονωμένες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, την Πέμπτη αναμένονται τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά και την Παρασκευή τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες