Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ητρητρ

Μία συνέντευξη σε εορταστικό κλίμα παραχώρησε ο Λάκης Γαβαλάς, αποκαλύπτοντας, μεταξύ άλλων, το ωραιότερο χριστουγεννιάτικο δώρο που έχει λάβει, αλλά και τα πιο ξεχωριστά του Χριστούγεννα.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκε και στα πιο ερωτικά Χριστούγεννα που έχει ζήσει, ενώ «στόλισε» και τα τηλεοπτικά πρόσωπα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο του.

«Το πιο ωραίο χριστουγεννιάτικο δώρο που μου έχουν κάνει ήταν ένα ταξίδι χωρισμού. Μου έδωσε ένα εισιτήριο μόνο για εμένα, και μόνο για το “πήγαινε”, χωρίς το “έλα”. Το θεώρησα υπέροχο δώρο και πολύ αυθεντικό. Εγώ το εξαργύρωσα και πήρα παπούτσια», ανέφερε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς για το ωραιότερο χριστουγεννιάτικο δώρο που έχει λάβει.

«Τα πιο ερωτικά Χριστούγεννα ήταν με έναν ανεκπλήρωτο έρωτα. Τελικά, ότι ήμουν ερωτικός μού το είπε μόνο ο καθρέφτης μου, κανένας άλλος. Δεν έκλαψα, γύρισα πίσω μόνος, αλλά είχα απολαύσει τη βραδιά», συνέχισε ο ίδιος.  

«Κάνω ανασκόπηση πάρα πολύ τακτικά. Κάθε βράδυ απολογούμαι στον εαυτό μου και σε κάποιον που έχω κάνει ή πολύ καλό ή πολύ κακό. Επειδή είμαι μόνος μου και πορεύομαι μόνος μου, δεν θέλω ούτε να ιδρυματοποιούμαι στο σύμπαν, ούτε και να απέχω πάρα πολύ από τα ήθη και τα έθιμα», εξήγησε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Λάκης Γαβαλάς.

Ο ίδιος, στη συνέχεια αναφέρθηκε και στα Χριστούγεννα που έχει ξεχωρίσει και αποκάλυψε: «Έχω ξεχωρίσει τα Χριστούγεννα στις φυλακές που ήμουν. Εκεί δεν είχες πληθώρα πραγμάτων να κάνεις, ήταν συγκεκριμένα. Και όμως εγώ βρήκα πιο πολλά και διασκέδασα πιο πολύ από ό,τι αν ήμουν έξω σε ένα ανιαρό, άσχετο τραπέζι που πηγαίνεις καμιά φορά μόνο και μόνο γιατί είσαι blogger, γιατί είσαι influencer, ή είσαι ένας που δεν έχεις λεφτά να φας και πηγαίνεις στο κάλεσμα για να φας τσάμπα».