Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ηρτ

Ο Νίκος Βέρτης μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο ο ίδιος αντιμετωπίζει τις εκάστοτε δυσκολίες.

«Τις δυσκολίες πάντα τις αντιμετωπίζω με την προσευχή μου. Για μένα η πίστη παίζει πάντα ρόλο. Ηρεμεί την καρδιά μου. Όταν με πιάνει η πονηριά μου, η ζήλια και όλα τα αρνητικά συναισθήματα που έχει μέσα του κάθε άνθρωπος, η πίστη με συνεφέρνει» είπε ο Νίκος Βέρτης.

«Η λέξη χοντρή υπάρχει και δε θα τη διαγράψουμε από το λεξιλόγιο νομίζω. Κι εγώ όταν βάζω κιλά, λέω ότι είμαι χοντρός. Οποιαδήποτε λέξη χρησιμοποιεί ένας άνθρωπος, ανάλογα από την οπτική που θα τη δεις, υπάρχει ένας αρνητισμός. Σημασία έχει πως θα το εκλάβεις και μια αδύνατη, μπορείς να την πεις ξερακιανή. Ο τρόπος που παρουσιάζεις κάτι έχει σημασία. Εγώ δε θα ξεχάσω στην Ολλανδία, στο σχολείο, ότι όταν θέλανε να με προσβάλλουν στην τάξη που με φώναζε “Έλληνα” σταματήσανε όταν κατάλαβαν ότι δεν ενοχλούμαι και είμαι περήφανος γι΄αυτό» ανέφερε σε άλλο σημείο ο Νίκος Βέρτης με αφορμή την απόφαση της Άλκηστις Πρωτοψάλτη να αφαιρέσει τη λέξη «χοντρή» από το τραγούδι «Άδωνις».

Σε άλλο σημείο, ο Νίκος Βέρτης σχολίασε και τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε η Δέσποινα Βανδή για τις αποκαλυπτικές εμφανίσεις της. ενώ έκανε και μια αποκάλυψη για τον Βασίλη Καρρά.

«Ο κάθε άνθρωπος κάνει αυτό που νιώθει, και πρέπει να κάνει αυτό που νιώθει. Κι εμένα δε μου αρέσει να κρίνω τους άλλους ανθρώπους. Και να μη μου αρέσει κάτι, δε θα το κρίνω…. Τον Βασίλη Καρρά τον συνάντησα προχθες. Είναι σε πολύ κατάσταση. Κάτσαμε μια ωρίτσα παρεούλα, γέλασα, πέρασα καταπληκτικά και είδα έναν άνθρωπο τούρμπο που με τη δυναμική του μυαλού του, θα αντιμετωπίσει τα πάντα».


Τέλος σε ερώτηση σχετικά με την προσωπική του ζωή ο Νίκος Βέρτης αποκάλυψε πως είναι επιλογή του το ότι δεν έχει κάνει ακόμα οικογένεια, αλλά και πως όταν έρθει εκείνη η στιγμή, θα αφοσιωθεί σε εκείνη και θα ρίξει τους επαγγελματικούς του ρυθμούς.