Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ργ

«Θέλω η γυναίκα να έχει στοιχεία από τη μητέρα μου, που μαγειρεύει και στρώνει το κρεβάτι» είχε πει ο Νίκος Βέρτης σε συνέντευξή του, τον Ιούνιο και είχε φέρει αντιδράσεις.

Μιλώντας στην εκπομπή «Cosmoradio», ο τραγουδιστής κλήθηκε να σχολιάσει την κριτική που δέχτηκε.

«Κάποιοι άνθρωποι έχουν διαφορετική άποψη σε κάτι. Στη δήλωση που έκανα τότε, είπα κάτι που αρέσει σε μένα, δεν είπα κάτι για να υποβιβάσω τη γυναίκα. Θα δείξω στη γυναίκα δηλαδή, ότι αν μπαίνει στην κουζίνα είναι υποδεέστερη; Εγώ την περίοδο της Σαρακοστής μπαίνω στην κουζίνα και μαγειρεύω δυο φορές τη μέρα. Αυτό τι με κάνει; Με κάνει κατώτερο;» εξήγησε ο Νίκος Βέρτης.

«Ο εγωισμός μας, πάντα μας φωνάζει να δείξουμε το πόσο πουλήσαμε. Εμένα δε με εντυπωσιάζει αυτό. Για μένα είναι προτιμότερο να πάω σε μια συναυλία και να υπάρχουν 100 άτομα από κάτω και να περάσω μαγικά, παρά να πάω σε μια συναυλία με 100.000 κόσμο και να μην περάσω ωραία» συνέχισε ο λαϊκός τραγουδιστής.

Στην ίδια συνέντευξη, ο ίδιος αναφέρθηκε στον λόγο, για τον οποίο αρνείται να συμμετάσχει σε talent shows ως κριτής.

«Αυτό που είχα αναφέρει είναι ότι όταν λες “όχι” σε ένα πράγμα, θα πρέπει το όχι σου να έχει την ίδια ισχύ με τα χρήματα που σου δίνουν. Αν υποκύπτεις στο χρήμα, σε κάτι που νιώθεις ότι δεν μπορείς να κάνεις… Δεν πρέπει να το κάνεις αυτό, πρέπει να κάνεις μόνο αυτό που νιώθεις. Αν νιώσω ότι θέλω να το κάνω αυτό, θα το κάνω» απάντησε ο Νίκος Βέρτης.

Τέλος, ο τραγουδιστής ανέφερε: «Δεν είμαι καλός χριστιανός, μην το παίζουμε άγιοι, αλλά με βοηθάει η θρησκεία».

Πηγή: protothema.gr