Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Τα κομμάτια του πάζλ για την εξιχνίαση της δολοφονίας του Θανάση Καλογερόπουλου επιχειρούν να ενώσουν οι ανακριτές.

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας οδηγηθήκαν και σήμερα οι πρώτοι συλληφθέντες, 41χρονος και 44χρονος, φερόμενοι ως δράστες για τον φόνο του 55χρονου Θανάση Καλογερόπουλου για ανανέωση του διατάγματος προσωποκράτησης τους. Το δικαστήριο ενέκρινε την ανανέωση της προφυλάκισης τους για οκτώ ημέρες.

Κατά τη διάρκεια της εκδίκασης διαβάστηκε η αίτηση προσωποκράτησης και σύμφωνα με το κείμενο, σε κάλυκα που παραλήφθηκε από τη σκηνή του εγκλήματος εντοπίστηκε το γενετικό υλικό του 41χρονου.

Μάλιστα, σύμφωνα με τους ανακριτές υπάρχει βάσιμη υποψία ότι η έπαυλη του 44χρονου είναι ο χώρος όπου οργανώθηκε ο φόνος του Καλογερόπουλου.

Η Αστυνομία εντόπισε επίσης ενδύματα σε σκουπιδοτενεκέδες κοντά στην περιοχή της έπαυλης, ρούχα τα οποία φαίνεται να φορούσε ο 41χρονος κατά τις προηγούμενες μέρες όταν χρησιμοποιούσε την μοτοσικλέτα για μετακινήσεις. Πολλά είναι τα τεκμήρια που βρίσκονται ενώπιον των αρχών, ενώ για να ολοκληρωθεί το ανακριτικό έργο χρειάζεται η Αστυνομία να λάβει άλλες πενήντα καταθέσεις, ενώ αξιολογείται και κλειστό κύκλωμα.

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για τον 41χρονο ο οποίος φέρεται να ήταν ο οδηγός της μοτοσικλέτας με την οποία διέφυγαν από τον χώρο του εγκλήματος και τον 44χρονο που εδώ και δύο μήνες φιλοξενούσε τον 41χρονο και φέρεται να γνώριζε για την στυγερή δολοφονία.

Σημειώνεται ότι τόσο εντός όσο και εκτός του δικαστηρίου έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Το Σάββατο οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού και ο 21χρονος φερόμενος ως ο συνεπιβάτης της μοτοσικλέτας.

Οι εξετάσεις της Αστυνομίας για την υπόθεση δολοφονίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.