Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Κυρίως αίθριο θα είναι το σκηνικό του καιρού καθ’  όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου σύμφωνα με τις προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Στην ατμόσφαιρα, θα αιωρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη.

Βροχές σύμφωνα με την Μετεωρολογική Υπηρεσία αναμένονται την Τρίτη σε περιοχές των ορεινών αλλά και του εσωτερικού.

Πιο αναλυτικά σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν μεταβλητοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και τοπικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 32 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 29 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 23 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα συνεχίσει να είναι κυρίως αίθριος. Αργότερα και κατά τις αυγινές ώρες, ενδέχεται τοπικά να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ενώ στο εσωτερικό και στα ανατολικά, είναι πιθανό να σχηματιστεί και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν καταβατικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα παραμείνει ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή και τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Κατά τις αυγινές ώρες, ιδιαίτερα σε περιοχές του εσωτερικού και στα ανατολικά, ενδέχεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή και χαμηλή νέφωση.

Την Τρίτη, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος από μέσες και ψηλές νεφώσεις, ενώ αναμένεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές, κυρίως σε περιοχές των ορεινών και του εσωτερικού.

Η θερμοκρασία την Κυριακή δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, ενώ μέχρι την Τρίτη θα σημειώσει σταδιακά μικρή πτώση, για να παραμείνει ωστόσο, πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές για την εποχή.