Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Εντοπίστηκε και συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας, άντρας ηλικίας 41 ετών, ο οποίος καταζητείτο σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης και τραυματισμού με μαχαίρι, άντρα ηλικίας 25 ετών, που διαπράχθηκε στις 30 Ιουνίου, στη Λευκωσία.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση, με το ΤΑΕ Λευκωσίας να διερευνά υπόθεση επίθεσης, πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης, οπλοφορίας προς διέγερση τρόμου, μαχαιροφορίας και συμπλοκής.

Ο 41χρονος συνελήφθη την Κυριακή, δυνάμει δικαστικού εντάλματος που είχε εκδοθεί για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Επισημαίνεται ότι η επίθεση, σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, διαπράχθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, 30 Ιουνίου, όταν τρία πρόσωπα επιτέθηκαν εναντίον 25χρονου, ενώ αυτός βρισκόταν σε υποστατικό στη Λευκωσία. Κατά την επίθεση, ένας από τους τρεις δράστες φέρεται να τραυμάτισε με μαχαίρι τον 25χρονο, στον θώρακα. Ο 25χρονος τραυματίας νοσηλεύτηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, από όπου σε αργότερη ημέρα έλαβε εξιτήριο.

Ως ένας από τους τρεις δράστες, συνελήφθη την 1η Ιουλίου, από μέλη της Αστυνομίας, άντρας ηλικίας 21 ετών. Ακολούθησε στις 22 Αυγούστου, η σύλληψη και δεύτερου υπόπτου, άντρα ηλικίας 25 ετών. Σε σχέση με τους δύο υπόπτους, η Αστυνομία έχει ήδη προχωρήσει στην καταχώριση της υπόθεσης ενώπιον Δικαστηρίου, για εκδίκαση.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις, καταλήγει η ανακοίνωση.