Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το αίμα στην άσφαλτο από το δυστύχημα στην Απαισιά με θύμα την 65χρονη Γεωργία Χριστοδουλίδου και δύο μέρες μετά ένα ακόμη θύμα προστέθηκε στη λίστα των θανατηφόρων τροχαίων. 

Πρόκειται για 29χρονο από τη Σερβία, μόνιμο κάτοικο Κύπρου.

Ο καυγάς πριν τον θάνατο του 

Ο άτυχος 29χρονος διασκέδαζε σε μπυραρία που βρίσκεται παρά τον παραλιακό δρόμο στη Λεμεσό. Σύμφωνα με πληροφορίες σε κάποια στιγμή τα ξημερώματα  ο νεαρός Σερβος  φαίνεται να ενεπλάκη σε  καυγά έξω από την μπυραρία, με αποτέλεσμα κάτω  από συνθήκες που  διερευνώνται να   βρεθεί  στον δρόμο την ώρα που περνούσε όχημα με οδηγό επίσης 29χρονο.

«Σήμερα η ώρα 3 μετά τα μεσάνυχτα, 29χρονος οδηγούσε το ιδιωτικό του αυτοκίνητο στην Οδό Γεωργίου Α` με ανατολική κατεύθυνση. Σε κάποιο σημείο του δρόμου μεταξύ των συμβόλων, Περβόλας και Αριάδνη, χτύπησε και παρέσυρε πεζό, επίσης 29χρονο», δήλωσε ο Μάριος Χαραλάμπους, Υπεύθυνος Τροχαίας Λεμεσού. 

Στη σκηνή έσπευσε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον 29χρονο, άσχημα χτυπημένο στο Νοσοκομείο Λεμεσού όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν απλά τον θάνατο του.

Ο 29χρονος οδηγός μεταφέρθηκε επίσης στο Νοσοκομείο, εξετάστηκε και είναι καλά στην υγεία του.

Ο 29χρονος οδηγός υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοόλης με θετική ένδειξη. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ένδειξη αλκοόλης, ξεπερνά το επιτρεπόμενο όριο.

Η Αστυνομία στο πλαίσιο διερεύνησης των συνθηκών του δυστυχήματος αξιολογεί μαρτυρίες και υλικό από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης σχετικά με τον καυγά στον οποίο ενεπλάκη ο 29χρονος Σέρβος πριν τον άδικο θάνατο του.

Την ίδια ώρα γίνονται προσπάθειες για εντοπισμό συγγενικών του προσώπων από τη Σερβία, μέσω της Σερβικής Πρεσβείας και της Interpol Βελιγραδίου.