Τηλεόραση Ραδιόφωνο
2

Στη σύλληψη δύο προσώπων ηλικίας 42 και 25 ετών προχώρησε η Αστυνομία Πάφου λίγο μετά τα μεσάνυκτα, για υπόθεση κλοπής και παράνομης κατοχής περιουσίας στην Πάφο.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, στις 29.9.23 και ώρα 00:25 δόθηκε πληροφορία στον αστυνομικό σταθμό Κουκλιών ότι σε χωμάτινο δρόμο πίσω από πρατήριο καυσίμων στα Μαντριά θεάθηκε να διακινείται ύποπτα ημιφορτηγό όχημα.

Μέλη της ΑΔΕ Πάφου μετέβησαν στην περιοχή όπου εντόπισαν ένα ημιφορτηγό στο οποίο επέβαιναν δύο πρόσωπα ηλικίας 42 και 25 ετών, οι οποίοι μετέφεραν οικοδομικά υλικά, όπως σκαλωσιές και συνδετήρες σκαλωσιών.

Ως προς την κατοχή τους δεν έδωσαν – σύμφωνα με την Αστυνομία- ικανοποιητικές εξηγήσεις και συνελήφθησαν για το αυτόφωρο αδίκημα παράνομης κατοχής περιουσίας.

Από περαιτέρω εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι η εν λόγω περιουσία ανήκει σε εργοληπτική εταιρεία που εκτελεί έργα στην περιοχή και αναγνωρίστηκε από υπάλληλο ότι είναι δική του περιουσία που είχε κλαπεί συνολικής αξίας 1.028 ευρώ. Τα δύο πρόσωπα συνελήφθηκαν ακολούθως με δικαστικά εντάλματα σύλληψης και για το αδίκημα της κλοπής και τέθηκαν υπό κράτηση. Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται από την Αστυνομία Πάφου.