Τηλεόραση Ραδιόφωνο
γερ

Ενώπιον του Δικαστηρίου Αμμοχώστου όπου και διατάχθηκε η κράτηση του για οκτώ μέρες, οδηγήθηκε ο 33χρονος ο οποίος συνελήφθη ως ύποπτος για τα 22 κιλά κάνναβη και τον οπλισμό που εντοπίστηκαν χθες σε κατοικία στο Λιοπέτρι.

«Συνελήφθη άτομο 33 χρόνων το οποίο συνδέεται με μια προηγούμενη υπόθεση αν θυμάστε 28/7 είχαμε συλλάβει ένα 25χρονο με 33 κιλά κάνναβης στη Λεμεσό. Συνδέθηκε με DNA βγήκε ένταλμα ερεύνης», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΥΚΑΝ, Στέλιος Σεργίδης. 

Στην οικία του 33χρονου στο Λιοπέτρι και σε φρεάτιο εξαερισμού, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 39 νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν 22 κιλά κάνναβης, ένα έμφορτο πιστόλι και οκτώ σφαίρες, ένα κυνηγετικό όπλο, και 61 φυσίγγια κυνηγετικού όπλου. 

Η Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών είναι πεπεισμένη πως έχει να κάνει με οργανωμένη ομάδα που εισάγει κάνναβη από το εξωτερικό, την οποία και διακινεί στην κυπριακή αγορά.

«Φαίνεται ότι ήταν μια εγκληματική ομάδα που διακινούσε ναρκωτικά στην Κύπρο στην αγορά των χρηστών. Οι εξετάσεις διερεύνησης της υπόθεσης συνεχίζονται», πρόσθεσε ο κ. Σεργίδης. 

Οι ανακριτές της Αστυνομίας προσπαθούν να εντοπίσουν από που προήλθαν τα ναρκωτικά και εάν υπάρχουν και άλλοι συνεργάτες των δύο υπόπτων που τελούν υπό κράτηση.

Να σημειωθεί ότι μέχρι χθες, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν περισσότερα από 431 κιλά κάνναβης, ποσότητα που αποτελεί τη μεγαλύτερη των τελευταίων χρόνων.