Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Ο Νίκος Βέρτης γιορτάζει 20 χρόνια στον χώρο της μουσικής με μία καλοκαιρινή περιοδεία και με αφορμή τις συναυλίες του, παραχώρησε μία συνέντευξη.

Σε απόσπασμα που προβλήθηκε στο «Happy Day», ο τραγουδιστής μίλησε για την καριέρα του, τον λόγο που δεν θέλει να εκθέτει την προσωπική του ζωή, ενώ περιέγραψε και τα χαρακτηριστικά που θα ήθελε να έχει μία γυναίκα, για να βρεθεί στο πλευρό του.

«Πληρότητα θα νιώσω όταν καταφέρω να φέρω τη ζωή μου σε πιο φυσιολογικούς ρυθμούς. Προσπαθώ να κρατήσω την προσωπική μου ζωή, προσωπική. Δε μου αρέσει να με συνδυάσουν με μια σχέση παρά μόνο με τη μουσική μου. Φυσικά είχα σχέσεις στη ζωή μου και φυσικά μπορεί να έχω σχέσεις. Ένας φυσιολογικός άνθρωπος είμαι» είπε αρχικά.
«Την κοπέλα, τη γυναίκα που θα είναι δίπλα μου, πρέπει να την προστατεύσω γιατί, δεν είναι ωραίο, αν η γυναίκα αυτή δεν είναι γνωστή, να της φορέσω μια σφραγίδα στη πλάτη» πρόσθεσε.

«Μου αρέσει η γυναίκα, να είναι γυναίκα. Μην το πάρετε αρνητικά, δεν θέλω να φανεί σκληρό, αλλά, το πρότυπο του κάθε άντρα νομίζω, είναι μια γυναίκα που έχει στοιχεία της μητέρας του. Όταν εγώ έχω μεγαλώσει με μια μητέρα που μου μαγειρεύει δυο φαγητά τη μέρα, σηκώνομαι και μου στρώνει το κρεβάτι, με μάλωνε όταν πετούσα τα παπούτσια μου… Θέλουμε η γυναίκα που έχουμε δίπλα μας, να έχει λίγο από τα στοιχεία της μητέρας μας» είπε τέλος, ο Νίκος Βέρτης.