Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Ελεύθερος υπό όρους και με χρηματική εγγύηση μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, αφέθηκε σήμερα (07/09) ο διοργανωτής των επεισοδίων της περασμένης Παρασκευής στη Λεμεσό.

Ο 50χρονος οδηγήθηκε εκ νέου σήμερα στο επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, το οποίο αποφάσισε όπως αφεθεί ελεύθερος υπό όρους, να υπογράψει εγγύηση ύψους €10.000, να παραδώσει τα ταξιδιωτικά του έγγραφα και να παρουσιάζεται σε Αστυνομικό Σταθμό δυο φορές την εβδομάδα. Ο 50χρονος μπήκε παράλληλα σε stop list.

Υπενθυμίζεται ότι οι 13 συλληφθέντες για τα επεισόδια βίας της περασμένης Παρασκευής στη Λεμεσό, οδηγήθηκαν χθες στο Δικαστήριο, όπου και παραπέμφθηκαν σε απευθείας δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου, που θα συνεδριάσει στις 25 Οκτωβρίου.

Θα δικαστούν για αδικήματα που, μεταξύ άλλων, αφορούν σε συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, οχλαγωγία, ρατσισμό και ξενοφοβία, καθώς και πρόκληση κακόβουλης ζημιάς.

Οι 11από του 13 συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Ο κατάδικος που εξέτιε ποινή υπό το καθεστώς ηλεκτρονικής παρακολούθησης, δηλαδή με βραχιολάκι, οδηγήθηκε πίσω στις Κεντρικές Φυλακές, μέχρι τη δίκη.