Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ξυφ

Έρχεται αξιολόγηση του κυκλοφοριακού στο τέλος του μήνα, όπως είπε ο Νίκος Χριστοδουλίδης σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους στο Γυμνάσιο Αγλατζιάς, όπου και παρευρέθηκε για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. 

Κληθείς να σχολιάσει την κυκλοφοριακή συμφόρηση που παρατηρείται ιδιαίτερα στις πρωινές ώρες στην είσοδο της Λευκωσίας, ο Πρόεδρος ανέφερε ότι έχει ενημερωθεί από τον Υπουργό Μεταφορών για την κατάσταση, και πως συμφωνήθηκε ότι στο τέλος του μήνα θα γίνει η αξιολόγηση της κατάστασης, όπου και θα προβούν σε διορθωτικές κινήσεις, εάν κρίνονται αναγκαίες.  

Το κυκλοφοριακό είναι ένα ζήτημα που απασχολεί ιδιαίτερα την κυβέρνηση, ιδιαίτερα στην πρωτεύουσα και στη Λεμεσό, ενώ όπως δήλωσε ο κ. Χριστοδουλίδης, ήδη σήμερα ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα παροχής λεωφορείων για δώδεκα σχολεία του Στροβόλου.

Το πρόγραμμα αυτό θεωρείται ότι θα συμβάλει αρκετά στην κατάσταση, ενώ στόχος είναι να επεκταθεί αρχικά σε όλα τα σχολεία της Λευκωσίας και μετέπειτα ανά το παγκύπριο, κατέληξε ο Πρόεδρος.