Τηλεόραση Ραδιόφωνο
κίνηση είσοδος Λευκωσίας

Εικόνες που θυμίζουν αυτές της Δευτέρας καταγράφει και σήμερα η είσοδος της Λευκωσίας. Ανήμερα του πρώτου κουδουνιού για 46.000 μαθητές, αλλά και της πρεμιέρας του Park&Ride στο ΓΣΠ, η κίνηση των οχημάτων είναι κάτι παραπάνω από αυξημένη.

Εικόνες που κατέγραψε το Ant1live δείχνουν αυτοκίνητα να κινούνται με βήμα σημειωτόν ήδη από τον κυκλικό κόμβο του ΓΣΠ μέχρι τον κόμβο της βιομηχανικής περιοχής Στροβόλου. Οι εικόνες καταγράφηκαν στις 07:00 το πρωί, με την ταλαιπωρία που υπόκεινται να είναι κάτι παραπάνω από εμφανής.

Υπενθυμίζεται ότι παρόμοιες εικόνες καταγράφηκαν και την Δευτέρα 04 Σεπτεμβρίου, ημέρα που σηματοδοτούσε άτυπα και την επιστροφή των πλείστων εργαζομένων από τις θερινές διακοπές. Ήταν εκείνη η ημέρα που τέθηκε σε λειτουργία και η νέα λεωφορειολωρίδα στην είσοδο της Λευκωσίας, με τα προβλήματα και τις παρανοήσεις που κατέγραψε το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1.

Στοίχημα για τους αρμόδιους, η εφαρμογή του Park&Ride και στο ΓΣΠ, πέραν από αυτό της Αλάμπρας που βρισκόταν ήδη σε ισχύ, να οδηγήσει σε κυκλοφοριακή αποσυμφόρηση ειδικότερα τις ώρες αιχμής. Κάτι που μένει να διαφανεί με το πέρασμα του χρόνου. 
 

κίνηση είσοδος Λευκωσίας
κίνηση είσοδος Λευκωσίας
κίνηση είσοδος Λευκωσίας
κίνηση είσοδος Λευκωσίας
κίνηση είσοδος Λευκωσίας