Τηλεόραση Ραδιόφωνο
κακοκαρία Daniel.

Όλο και πιο τραγικές γίνονται οι εξελίξεις από την κακοκαιρία Daniel, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ 4 (Μαγνησίας), άλλοι τέσσερις αγνοούμενοι προστέθηκαν στον ήδη έναν που υπήρχε από το πρωί. Με βάση αυτές τις πληροφορίες, τη δεδομένη χρονική στιγμή, οι αγνοούμενοι από την κακοκαιρία στη Μαγνησία έχουν γίνει πέντε με τους τελευταίους να αναζητούνται από συγγενείς τους στην περιοχή του Νοτίου Πηλίου.

Σημειώνεται ότι από την κακοκαιρία ήδη ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του στο Βόλο.

Εξανεμίζονται οι ελπίδες όσο περνούν οι ώρες και πέφτει το σκοτάδι για τον εντοπισμό του 42χρονου, ο οποίος εξακολουθεί να αγνοείται.

Ο άτυχος άνδρας παρασύρθηκε από ρέμα στην Αγία Αικατερίνη και μέχρι αυτή την ώρα αναζητείται.

κακοκαιρία Daniel Ελλάδα


Εγκλωβισμένα σε σχολείο δύο άτομα στο Παλαιό Λιμεναρχείο

Εγκλωβισμένα στο σχολείο της οδού Λήμνου, στο Παλαιό Λιμεναρχείο, στο Βόλο που πλήττεται από την κακοκαιρία Daniel είναι δυο νέα παιδιά.

Όπως αναφέρουν τα gegonota.news είναι αδύνατον να πλησιάσει άνθρωπος για να δώσει βοήθεια και θα πρέπει να υπάρξει κινητοποίηση της πυροσβεστικής ή του στρατού με βάρκα.

Οι εθελοντές και οι κάτοικοι απευθύνουν έκκληση για να βοηθήσει ο στρατός.

Εκκενώθηκε το Γηροκομείο Βόλου

Σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά της η κακοκαιρία Daniel. Ο Βόλος, το Πήλιο, η Σκιάθος και η Λάρισα βρίσκονται στο έλεος των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων από νωρίς το πρωί της Τρίτης (5/9).

Λίγο μετά τις 20.00 δόθηκε εντολή για εκκένωση του Γηροκομείου του Βόλου καθώς, σύμφωνα με το gegonota.news, το ρέμα της Αγίας Παρασκευής παρέσυρε την παλιά πτέρυγα και προκάλεσε σοβαρότατες ζημιές, ωστόσο, δεν κινδύνευσε κάποιος από τους 94 ανθρώπους ανθρώπους που φιλοξενούνται εκεί.

Οι τρόφιμοι του Γηροκομείου μεταφέρθηκαν σε πρόσκαιρη δομή που δημιουργήθηκε για να τους φιλοξενήσει με ασφάλεια.

κακοκαιρία Daniel Ελλάδα

Απαγόρευση κυκλοφορίας σε όλη τη Μαγνησία

Νέο μήνυμα εστάλη λίγο μετά τις 20.00 από το «112» στους κατοίκους της Μαγνησίας παρατείνοντας έτσι την απαγόρευση κυκλοφορίας σε όλο το νομό λόγω της επέλασης της κακοκαιρίας Daniel.

Όπως αναφέρει το μήνυμα, εξακολουθεί να βρίσκεται σε ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας στο νομό Μαγνησίας λόγω εξέλιξης των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.

Εκκενώνεται και το Κέντρο Υγείας Αργαλαστής Πηλίου

Νωρίτερα, την εκκένωση του Κέντρου Υγείας Αργαλαστής αποφάσισαν από κοινού ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ Φώτης Σερέτης και ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ Νίκος Παπαευσταθίου, λόγω της κακοκαιρίας Daniel.

Διευκρινίζεται ότι η εκκένωση αφορά σε νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό και σε πληρώματα ασθενοφόρων. Δεν υπήρχαν νοσηλευόμενοι στο Κέντρο Υγείας. Στόχος η προστασία των έξι εργαζομένων και δύο πληρωμάτων ΕΚΑΒ.

κακοκαιρία Daniel Ελλάδα

Για την απρόσκοπτη παροχή των ιατρικών υπηρεσιών δημιουργείται προσωρινή δομή στο δημαρχείο της Αργαλαστής σε συνεργασία με τον Δήμο, ενώ άμεσα εκδιδεται ανακοίνωση για την προσωρινή παροχή πρώτων βοηθειών στο δημαρχειο.

Στο Κέντρο Υγείας Αργαλαστής παραμένει πυροσβεστικό όχημα για την συνεχή άντληση των υδάτων, ενώ μετά την ομαλοποίηση της κατάστασης αναμένεται να επιστρέψουν με ασφάλεια στο Κέντρο Υγείας.

Πηγή: Protothema.gr, Cnn.gr

κακοκαιρία Daniel Ελλάδα
κακοκαιρία Daniel Ελλάδα
κακοκαιρία Daniel Ελλάδα
κακοκαιρία Daniel Ελλάδα
κακοκαιρία Daniel Ελλάδα