Τηλεόραση Ραδιόφωνο
μετανάστες

Δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά η αυριανή (06/09) εκδήλωση διαμαρτυρίας για το Μεταναστευτικό, όπως ενημερώνουν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης οι διοργανωτές.

Με ανάρτηση στο Facebook, η ομάδα «Μαζικές Απελάσεις ΤΩΡΑ», ενημερώνει πως αποφάσισε την ακύρωση της αυριανής εκδήλωσης διαμαρτυρίας, σημειώνοντας ότι: 

Μια έκρυθμη κατάσταση την Τετάρτη θα έστρεφε τα βλέμματα μακριά από αυτές τις υγιέστατες θέσεις και θα μετέτρεπε εμάς σε εξιλαστήρια θύματα της αποτυχημένης και ανίκανης πολιτικής διαχρονικά των Κυβερνήσεων, συμπεριλαμβανομένης και της υφιστάμενης μέχρι στιγμής. Κατανοούμε ότι θέλουν να μας φορτώσουν ευθύνες που τους ανήκουν

Σημειώνεται ότι με σημερινή παρέμβαση στο «Μέρα Μεσημέρι» ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, απηύθηνε έκκληση όπως δεν πραγματοποιηθούν για κάποιο διάστημα άλλες εκδηλώσεις για το Μεταναστευτικό, λόγω ακριβώς της έκρυθμης κατάστασης που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες.

Δήλωσε συγκεκριμένα πως, «παράκλησή μας να μην πραγματοποιηθούν συγκεντρώσεις αυτές τις ημέρες, είναι πασιφανές ότι ακόμη και σε συγκεντρώσεις που γίνονται με τις καλύτερες προθέσεις, υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία, άτομα που παρεισφρέουν με στόχο να προκαλέσουν επεισόδια».

Σε άλλο σημείο της ανάρτησης αναφέρουν πως «όταν ανακοινώσαμε τη διαμαρτυρία, τα δεδομένα στο εσωτερικό ήταν διαφορετικά. Η διαδήλωση όμως την Παρασκευή και κάποια έκτροπα που έγιναν, έδωσαν επιχειρήματα στην ακροαριστερά και το ΑΚΕΛ να καλύπτουν τις ευθύνες τους για τα προβλήματα που οι ίδιοι υποκίνησαν μέσω του μεταναστευτικού για να κερδίζουν ψήφους, διότι οι ιδεολογίες τους έχουν καταρρεύσει εδώ και χρόνια».

Ενώ παραθέτουν τις θέσεις τους για αντιμετώπιση του Μεταναστευτικού προβλήματος που αντιμετωπίζει η Κύπρος, τονίζοντας την ανάγκη για άμεση λήψη μέτρων.

Ξεκαθάρισαν πως η εκδήλωση διαμαρτυρίας θα ήταν «ακομμάτιστη, υπεροπαδική και υπεράνω οποιωνδήποτε διαφορών χωρίζουν τους συμπατριώτες μας».

Σημειώνεται ότι η εκδήλωση θα πραγματοποιείτο στις 19:30 έξω από το Προεδρικό Μέγαρο.

Η σχετική ανάρτηση/ανακοίνωση