Τηλεόραση Ραδιόφωνο
μκξηγω

Μόνο πονοκέφαλο προκαλούν τα όσα εκτυλίχθηκαν χθες βράδυ στη Λεμεσό αφού για ακόμη μια φορά φαίνεται ότι οι σχεδιασμοί που έγιναν δεν κατάφεραν να αποδώσουν με αποτέλεσμα η Λεμεσός χθες να θυμίζει εμπόλεμη ζώνη.

Όπως φαίνεται, και στη διαταγή επιχείρησης που στήθηκε για τη χθεσινοβραδινή εκδήλωση και εξασφάλισε το ant1live σε ότι αφορά την αξιολόγηση κινδύνου από τα 12 σημεία στα 10 υπήρχε η λέξη «υψηλού κινδύνου».

γφρδ

Κάτι που αποδεικνύει πως οι αρχές γνώριζαν για την πιθανότητα πρόκλησης σοβαρών επεισοδίων, οργανωμένες καταστροφές, χρήσης επικίνδυνων αντικειμένων.

Κατά τη χθεσινή επιχείρηση χρησιμοποιήθηκαν σχεδόν 200 αστυνομικοί κάτι που προκαλεί έντονο πονοκέφαλο αν αναλογιστεί κανείς πως σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν ενώπιον τους οι αρχές, στην εκδήλωση έλαβαν μέρος κάτι περισσότερο από 300 άτομα.

Αυτή την ώρα στο Αρχηγείο Αστυνομίας πραγματοποιείται έκτακτη σύσκεψη για να ετοιμαστεί το πλάνο δράσης για τις εκδηλώσεις μετά που της οδηγίες που έλαβε ο Αρχηγός της αστυνομίας από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.