Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Μια μεγάλη αλλαγή έρχεται στην πλατφόρμα X, πρώην Τwitter, όπως ανακοίνωσε ο Έλον Μασκ.

Όπως έκανε γνωστό, οι κλήσεις και βίντεοκλήσεις θα είναι σύντομα διαθέσιμες στο Χ, σε μια προσπάθεια του Μασκ να αντιμετωπίσει το Meta.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως οι δυνατότητες αυτές θα είναι διαθέσιμες σε συστήματα iOS, Android, Mac και PC. Παράλληλα, ανακοίνωσε πως δεν θα χρειάζεται αριθμός τηλεφώνου ωστόσο, δεν ανέφερε πότε θα είναι διαθέσιμη η δυνατότητα αυτή.

Έχουν περάσει σχεδόν δύο εβδομάδες από τότε που ο Μασκ ανακοίνωσε τις προθέσεις του να αφαιρέσει τη λειτουργία αποκλεισμού από κάθε πτυχή του X, εκτός από τα άμεσα μηνύματα.

Παρόλο που αυτό δεν έχει ακόμη υλοποιηθεί, θα μπορούσε να σημαίνει ότι οι χρήστες δεν θα μπορούν να περιορίσουν με ποιους αλληλοεπιδρούν στο διαδίκτυο. Αυτό αντιμετωπίστηκε με έντονη ανησυχία από τους χρήστες του X, με πολλούς να φοβούνται την παρενόχληση και τις απάτες.

Οι αλλαγές στην πλατφόρμα Χ έρχονται καθώς η διαφημιστική της δραστηριότητα σημειώνει κατακόρυφη πτώση. Από τότε που ο Μασκ ανέλαβε το Twitter, τον περασμένο Οκτώβριο, οι διαφημιστές δεν είδαν με καλό μάτι τις μαζικές απολύσεις στις οποίες προέβη.