Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Twitter

Λίγες εβδομάδες μετά τη μετονομασία του Twitter σε «X», ο ιδιοκτήτης Έλον Μασκ βγάζει «στο σφυρί» τις επιγραφές με το παλιό logo της πλατφόρμας, καθώς και άλλα αντικείμενα.

Ανάμεσα στα 584 αντικείμενα που προσφέρονται είναι τραπεζάκια σαλονιού, υπερμεγέθη κλουβιά πουλιών και ελαιογραφίες με εικόνες που έγιναν viral, σύμφωνα με το BBC. Επίσης, αναφέρονται δεκάδες γραφεία και καρέκλες, ένας θάλαμος DJ και αρκετά μουσικά όργανα.

Μία από τις πινακίδες του Twitter που προσφέρονται είναι ακόμα στερεωμένη στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στην 10η οδό στο Σαν Φρανσίσκο.

Θα δημοπρατηθούν επίσης δύο ελαιογραφίες που έγιναν viral στο πρώην Twitter. Η πρώτη είναι η περιβόητη σέλφι που είχε βγάλει η Ellen Degeneres μαζί με πολλούς σταρ στα βραβεία Όσκαρ το 2014. Η δεύτερη είναι η εικόνα που δημοσίευσε στο Twitter ο τότε πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, όταν επανεξελέγη τον Νοέμβριο του 2012. Αξίζει να σημειωθεί ότι τότε ήταν το tweet με τα περισσότερα likes της πλατφόρμας.

Οι προσφορές ξεκινούν στις 12 Σεπτεμβρίου και αναμένεται να ολοκληρωθούν δύο ημέρες αργότερα.

Από τη στιγμή εξαγοράς του Twitter, τον περασμένο Οκτώβριο, για 44 δισεκατομμύρια δολάρια, ο Μασκ έχει προχωρήσει σε χιλιάδες απολύσεις, στο πλαίσιο ευρύτερων περικοπών για τη μείωση του κόστους. Η τελευταία μεγάλη αλλαγή στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης ήταν η αντικατάσταση του εμβληματικού λογοτύπου του με ένα Χ.

Πηγή: Protothema.gr