Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Έλον Μάσκ

Λιγότερο από ένα χρόνο μετά την επεισοδιακή εξαγορά και αφού η αξία της εταιρείας που αγόρασε για 44 δισ. δολάρια έχει καταρρεύσει, ο Έλον Μασκ παραδέχτηκε ότι το Twitter μπορεί και να καταρρεύσει.

«Η θλιβερή αλήθεια είναι ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν “μεγάλα κοινωνικά δίκτυα”. Μπορεί και να αποτύχουμε, όπως πολλοί προέβλεψαν, αλλά θα προσπαθήσουμε όσο μπορούμε να υπάρχει τουλάχιστον ένα δίκτυο».

Αφορμή ήταν ένα σοβαρό σφάλμα που παρατήρησαν πολλοί χρήστες μέσα στο Σαββατοκύριακο, αυτό της διαγραφής πολλών φωτογραφιών και βίντεο που είχαν δημοσιευτεί πριν από το 2014». Πιθανόν να είναι κάποιο μέτρο εξοικονόμηση κόστους, να μην πληρώνει δηλαδή το Χ (πρώην Twitter) χώρο για τη αποθήκευση εκατομμυρίων φωτογραφιών, ή απλώς ένα τεχνικό λάθος.

Προσωρινά είχε χαθεί και μια από τις πιο διάσημες φωτογραφίες στο Twitter, η σέλφι της Έλεν Ντε Τζενέρις με τους νικητές των Όσκαρ το 2014.

Εν τω μεταξύ άλλοι χρήστες παρατήρησαν ότι το X προσθέτει μια καθυστέρηση πέντε δευτερολέπτων στην πρόσβαση σε συγκεκριμένους ιστότοπους όπως το Facebook, το Instagram και το Threads του Μαρκ Ζούκερμπεργκ και τους New York Times.