Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ασδσασσαδ

Σχεδόν δύο χρόνια μετά την σύλληψη του Αζέρου για την υπόθεση που είχε απασχολήσει έντονα την χώρα μας, και όχι μόνο για συμβόλαια θανάτου εναντίον Ισραηλινών ο ΑΝΤ1 αποκαλύπτει απόψε φωτογραφίες από το φάκελο της υπόθεσης η οποία βρίσκεται ενώπιον δικαστηρίου και διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών για λόγους δημοσίου συμφέροντος. 

Στην κατοχή μας λοιπόν βρίσκονται δύο φωτογραφίες από την πρώτες που καταχωρήθηκαν στο φάκελο της υπόθεσης και απεικονίζουν το αυτοκίνητο στο οποίο εντοπίστηκε ο 40χρονος Αζέρος από πάνοπλους αστυνομικούς όταν αυτός βρισκόταν σε χώρο στάθμευσης στον Άγιο Δομέτιο το μεσημέρι της 27ης Σεπτεμβρίου 2021 .

Η δεύτερη φωτογραφία απεικονίζει το όπλο το οποίο βρέθηκε στο όχημα το οποίο ήταν έτοιμο για χρήση με σιγαστήρα.  Όπως είπαμε το υλικό αυτό βρίσκεται  στον ογκωδέστατο φάκελο της υπόθεσης η οποία διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών.

Η υπόθεση αναμένεται να επαναρχίσει εντός Σεπτεμβρίου αλλά υπάρχουν συνεχείς εντάσεις από την υπεράσπιση για θέματα που αφορούν παραβίαση των συνταγματικών δικαιωμάτων των κατηγορουμένων κατά την διάρκεια της διερεύνησης της υπόθεσης.

Ο 40χρονος Αζέρος και δύο ακόμη πρόσωπα από το Πακιστάν  θα παρουσιαστούν για συνέχιση της δικής.  Οι δύο από αυτούς είναι υπόδικοι στις κεντρικές φυλακές, ο ένας έχει αφεθεί ελεύθερος με όρους, ενώ  τέταρτος παραδέχθηκε τα πάντα και θα χρησιμοποιηθεί ως μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη. Για την υπόθεση καταζητείται ένα ακόμη πρόσωπο το οποίο διέφυγε στο εξωτερικό και οι κυπριακές Αρχές είναι σε ανοικτή γραμμή με υπηρεσίες άλλων χωρών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του.

Όπως μαθαίνουμε, το τελευταίο περιστατικό που καταγράφηκε στις επτά περασμένου Ιουλίου όταν στο κελί του 40χρονου Αζέρου είχε εντοπιστεί μια κάρτα sim και ένα κινητό τηλέφωνο έχουν αλλάξει πλήρως τα μέτρα που λαμβάνονται γύρο από αυτό αλλά ακόμη ένα πρόσωπο που κρατείται για την ίδια υπόθεση.

Να σημειωθεί κλείνοντας ότι για την υπόθεση τηρούνται συνεχώς ενήμερες και οι υπηρεσίες του Ισραήλ αφού πρόκειται για την υπόθεση στην οποία αναφέρθηκε στην συνέντευξή του στην Έλλη Κοτζιαμάνη ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Βενιαμίν Νετανιάχου.