Τηλεόραση Ραδιόφωνο
επαρχιακο δικαστηριο παφου

Διάταγμα κράτησης δύο ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 34χρονου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων σε σχέση με υπόθεση οχλαγωγίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 34χρονος, κάτοικος της επαρχίας Πάφου, συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης, δυνάμει δικαστικού εντάλματος και εναντίον του διερευνώνται μεταξύ άλλων αδικήματα όπως πρόκληση και διέγερση βιαιοπραγίας, διέγερση για διάπραξη ποινικού αδικήματος, δημοσίευση ψευδών ειδήσεων και αδικήματα κατά παράβαση του Νόμου περί καταπολέμησης ορισμένων μορφών και εκδηλώσεων ρατσισμού.

Επίσης η Αστυνομία προχώρησε χθες και στη σύλληψη 29χρονου εναντίον του οποίου εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, που εκδόθηκε μετά από μαρτυρία που εξασφαλίστηκε εναντίον του σχετικά με τα επεισόδια στην Χλώρακα.

Ο 29χρονος παρουσιάστηκε σήμερα Τετάρτη ενώπιον της Δικαιοσύνης και το Δικαστήριο διέταξε όπως αυτός παραμείνει υπό κράτηση μέχρι αύριο Πέμπτη στις 10:00 όπου αναμένεται να ανακοινώσει την απόφαση του αν θα παραμείνει υπό κράτηση μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης του ή όχι.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.