Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Με έντονες βροχοπτώσεις ξύπνησαν οι κάτοικοι της Πάφου και της Λεμεσού.  Είναι οι πρώτες βροχές που σημειώνονται μετά από μεγάλο διάστημα ξηρασίας και πριν αποχαιρετήσουμε επίσημα το Καλοκαίρι. 

«Μετά από τις σχεδόν καθημερινές προειδοποιήσεις για υψηλές θερμοκρασίες στο κίτρινο ή σε κάποιες περιπτώσεις στο πορτοκαλί επίπεδο σημαντικότητας, έχουμε σήμερα την έκδοση της πρώτης προειδοποίησης για ισχυρές καταιγίδες.» δήλωσε ο Διευθυντής του Τμήματος Μετεωρολογίας, Κλεάνθης Νικολαΐδης. 
  
Στα ορεινά και στο ανατολικό μισό του νησιού, είχαμε έντονες βροχοπτώσεις, καταιγίδες και χαλαζόπτωση, με τις προβλέψεις της Μετεωρολογίας να κάνουν λόγο για ίδιο σκηνικό και αύριο. 
  
«Αύριο θα έχουμε περίπου το ίδιο σκηνικό με σήμερα. Δηλαδή μεσημέρι και απόγευμα να αναπτυχθούν νεφώσεις που αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα στις ίδιες περιοχές, ορεινά, εσωτερικό και ανατολικά.», προσθέτει ο κ. Νικολαΐδης. 
 
Σημαντικές για τη γεωργία ήταν και οι βροχοπτώσεις που σημειώθηκαν μετά το μεσημέρι στις επαρχίες Λευκωσία και Λάρνακα, χωρίς να υπάρξουν αναφορές για ζημιές και προβλήματα. 
 
Οι έντονες βροχοπτώσεις στην Πάφο, δημιούργησαν ένα εντυπωσιακό φαινόμενο. Την επανεμφάνιση του μικρού καταρράκτη στη Μονή του Αγίου Νεοφύτου στην Τάλα.