Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Τεράστιες ζημιές άφησε πίσω της η κακοκαιρία στην επαρχία Λάρνακα. Καταστροφές σημειώθηκαν και στην κοινότητα Κελλιών, λόγω των σημερινών έντονων καιρικών φαινομένων.

Από την κακοκαιρία εκτεταμένες ζημίες σημειώθηκαν σε κατοικίες, όπου πλάκες από φωτοβολταϊκά και ηλιακοί θερμοσίφωνες έπεσαν, όπως δήλωσε στο ant1live ο κοινοτάρχης Κελλιών, Παναγιώτης Τυρίμου. 

Την ίδια ώρα πάσσαλοι της ηλεκτρικής έπεσαν, ενώ αρκετά δέντρα ξεριζώθηκαν. Ζημίες υπέστησαν και κτηνοτροφικά υποστατικά. 

Συγκλονιστικό το βίντεο που κατέγραψαν κάτοικοι από την στιγμή που ξεριζώνεται δέντρο.

Χωρίς ρεύμα βρίσκεται η κοινότητα Κελλιών μέχρι και αυτή την ώρα, όπως δήλωσε ο κ. Τυρίμου, πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζουν και άλλες κοινότητες.

Τοπικές βλάβες στο δίκτυο ηλεκτροδότησης λόγω ανεμοστρόβιλου 

Υπάρχουν μικρές τοπικές ζημιές υπάρχουν στο δίκτυο ηλεκτροδότησης λόγω ανεμοστρόβιλου που παρατηρήθηκε στην περιοχή νωρίτερα, με αποτέλεσμα να κοπούν πάσσαλοι της ΑΗΚ, όπως δήλωσε στο ant1live η Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΗΚ, Χριστίνα Παπαδοπούλου.

Συνεργεία της ΑΗΚ βρίσκονται στα διάφορα σημεία όπου υπάρχουν οι βλάβες, ενώ σύντομα αναμένεται να αποκατασταθούν οι ζημιές σε όλες τις περιοχές. 

σαδσα

Σημειώνεται ότι την ώρα που παρατηρήθηκε η εκτεταμένη κακοκαιρία στις περιοχές της Λάρνακας, βρισκόταν σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση που εξέδωσε η Μετεωρολογική Υπηρεσία

Δείτε τις φωτογραφίες που έστειλαν στο ant1live κάτοικοι των Κελλιών

1
1
1
1
1
1
1